Închide meniul

Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!”. Anunțul neașteptat al italianului

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 9:42

Reclamă
Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!. Anunțul neașteptat al italianului

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până în vară

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până în vară / Profimedia

Antonio Conte este resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League. Formația londoneză, pregătită de managerul italian, a fost învinsă de AC Milan cu scorul de 1-0 la general și a părăsit competiția în faza optimilor. Spurs avea nevoie de un gol ca să trimită meciul retur în prelungiri, însă Harry Kane&Co n-au reușit să-l învingă pe Mike Maignan. Meciul din Anglia s-a încheiat cu o remiză albă, iar campioana Italiei a obținut „biletele” pentru sferturi. Golul lui Brahim Diaz, din partida tur, a decis soarta calificării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conte s-a arătat foarte afectat de eliminarea din UEFA Champions League. Italianul a surprins la finalul meciului, când a dezvăluit că se gândește la posibilitatea să fie demis în următoarea perioadă.

Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!”

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până la finalul sezonului, însă se teme că oficialii clubului l-ar putea îndepărta prematur.

„Contractul meu expiră în iunie. Vom vedea… poate mă vor da afară înante de finalul sezonului. Cine știe, poate sunt dezamăgiți”, a spus Antonio Conte, după Tottenham – Milan 0-0, potrivit dailymail.co.uk.

Antonio Conte a vorbit despre lipsa de eficiență a echipei sale pe faza ofensivă. Spurs n-a reușit să marcheze în fața propriilor fani, în returul cu AC Milan.

Reclamă

Londonezii au rămas în inferioritate numerică în minutul 77, iar lucrurile s-au complicat teribil pentru echipa italianului.

Tottenham a fost foarte aproape să marcheze golul izbăvirii în prelungiri, dar Mike Maignan a salvat miraculos lovitura de cap a lui Harry Kane.

Antonio Conte, dezamăgit după Tottenham – AC Milan 0-0: „Nu e suficient ca să fim competitivi”

„Este al treilea meci la rând în care nu reușim să marcăm. Cred că meciul a fost echilibrat și consider că ne puteam descurca mult mai bine pe faza ofensivă. Vorbesc despre întreaga echipă, nu doar despre cei care joacă în atac. Puteam face mai multe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot spune nimic negativ despre dorința jucătorilor, ei au dat totul de la început până la final. Am terminat meciul în 10, dar dacă trebuie să văd o parte pozitivă este că am făcut un pas în față.

Anul trecut am jucat în Conference League și nu am reușit să trecem de faza grupelor. Acum am făcut un pas înainte, dar nu este suficient dacă vrem să fim competitivi. Trebuie să luptăm.

Cu siguranță, în mintea noastră era să punem presiune, dar în prima repriză ne-a fost foarte greu. Am găsit spațiu pentru a primi mingea și a crea ocazii, dar ne-am chinuit. Am simțit puțină presiune.

Trebuie să muncim în continuare. Mai avem un meci pentru care trebuie să ne recuperăm și trebuie să încercăm să ajungem pe cea mai bună poziție la finalul sezonului de Premier League, pentru a ne califica în Champions League”, a mai declarat Conte, după eliminarea din Champions League.

Tottenham a rămas cu un singur obiectiv în actualul sezon: clasarea în primele 4 echipe din Premier League. Trupa lui Conte se află pe locul 4, cu un avans de numai 3 puncte față de Liverpool, după 26 de etape. De notat că echipa de pe Anfield are un meci mai puțin disputat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și