Închide meniul

Bayern – PSG 2-0 și Tottenham – AC Milan 0-0, în returul optimilor Champions League! Lionel Messi şi Kylian Mbappe, OUT din Ligă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 23:58 / Actualizat: 22 iulie 2023, 13:40

Bayern – PSG 2-0 și Tottenham – AC Milan 0-0, în returul optimilor Champions League! Lionel Messi şi Kylian Mbappe, OUT din Ligă

Choupo-Moting, gol în returul optimilor Champions League

Choupo-Moting a marcat în Bayern - PSG / Profimediaimages

  • Returul optimilor Champions League, LIVE TEXT, de la ora 22:00 | Bayern – PSG, meciul vedetă
  • Christophe Galtier, discurs „spartan” înainte de Bayern – PSG

Bayern – PSG 2-0 și Tottenham – AC Milan 0-0, din returul optimilor de finală ale UEFA Champions League, au putut fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro. Bayern a câştigat „şocul” din această fază a competiţiei. Şi AC Milan a obţinut biletele pentru faza următoare din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica, Chelsea, Bayern şi AC Milan sunt echipele care s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League. PSG părăseşte competiţia fără gol în „dubla” cu Bayern!

Cum arată tabloul optimilor de finală:

Reclamă

LIVE TEXT Bayern – PSG 2-0 și Tottenham – AC Milan 0-0

Final! Tottenham – AC Milan 0-0. Italienii s-au calificat în sferturile de finală. Stefano Pioli s-a bucurat la maximum! Ciprian Tătăruşanu a fost scos din lot chiar înaintea meciului de la Londra.

Final! Bayern – PSG 2-0! Bavarezii s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, după un meci perfect! Lionel Messi şi Kylian Mbappe sunt eliminaţi din Liga Campionilor, chiar din faza optimilor de finală!

Reclamă

Min. 89: Bayern – PSG 2-0! Gnabry marchează şi bavarezii sunt ca şi calificaţi în sferturile de finală.

Min. 77: Christian Romero este eliminat! L-a faultat pe Hernandez şi a văzut al doilea cartonaş galben!

Min. 82: Ocazie uriaşă pentru Sergio Ramos. Lovitura de cap a fundaşului central a trecut puţin pe lângă buturile apărate de Sommer.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 61: Bayern – PSG 1-0! Choupo-Moting a dat în cele din urmă lovitura. A profitat de o gafă a lui Verratti. Goretzka i-a pasat ideal, iar atacantul lui Bayern a înscris cu uşurinţă!

Min. 52: Choupo-Moting a marcat pentru PSG, dar golul nu a fost validat! Muller, aflat în poziţie de ofsaid, a influenţat faza şi scorul rămâne 0-0.

Min. 38: Ocazie PSG! De Ligt a reuşit să scoată şutul lui Vitinha de pe linia porţii! Sommer a greşit, şi a pasat către jucătorul lui PSG, însă fundaşul bavarez şi-a salvat echipa in extremis.

Min. 25: Ocazie PSG! Nuno Mendes i-a pasat în careu lui Lionel Messi, însă argentinianul a fost blocat la timp de apărătorii lui Bayern. Deşi a căzut iniţial, aproape de poarta lui Sommer, Messi s-a ridicat imediat, în încercarea de a marca, însă apărarea bavareză l-a stopat cu brio.

Update: Meciul de la Londra începe cu 10 minute întârzire din cauza traficului de la Londra. Autocarul lui AC Milan a ajuns cu întârziere la stadion. Aceeaşi lucru s-a întâmplat şi aseară, la Chelsea – Borussia Dortmund.

Update: Fanii lui Bayern au pregătit o scenografie specială. Atmosferă de senzaţie pe Allianz Arena.

Reclamă

Min. 1: A început meciul Bayern – PSG. Cealaltă dispută a serii, Tottenham – AC Milan, ia startul cu întârziere.

Echipele de start:

Bayern: Sommer – Stanisic, Upamecano, De Ligt, A. Davies – Goretzka, Kimmich – K. Coman, Muller, Musiala – Choupo-Moting
Antrenor: Julian Nagelsmann

PSG: Donnarumma – Danilo, S. Ramos, Marquinhos – Hakimi, Vitinha, Verratti, F. Ruiz, N. Mendes – Messi, Mbappe
Antrenor: Christophe Galtier

Tottenham: Forster; Romero, Lenglet, Davies; Emerson, Skipp, Højbjerg, Perišić; Kulusevski, Kane, Son
Antrenor: Antonio Conte

AC Milan: Maignan; Kalulu, Thiaw, Tomori; Saelemaekers, Tonali, Krunić, Hernández; Brahim Díaz, Giroud, Rafael Leão
Antrenor: Stefano Pioli

Partida dintre Bayern și PSG se anunță una de „foc”, având vedere că avantajul bavarezilor, de un gol, din partida tur, nu este unul major.

Bayern vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Stuttgart, 2-1. În prezent, trupa lui Julian Nagelsmann se află pe primul loc din Bundesliga, cu 49 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, PSG a învins-o, în ultima etapă de campionat, pe Nantes, 4-2. Campioana en titre a Franței este lider în Ligue 1, cu 63 de puncte.

Tottenham vrea să întoarcă rezultatul, din meciul tur, cu AC Milan

Tottenham este obligată să marcheze, în returul cu AC MIlan, pentru a putea spera la sferturile Champions League, după ce, în partida tur, italienii s-au impus cu 1-0.

În ultima partidă de campionat, Tottenham a fost învinsă de Wolves, 0-1. Formația engleză se află pe locul 4 din Premier League, cu 45 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Totodată, AC Milan a pierdut, în campionat, cu Fiorentina, 1-2. Campioana Italiei ocupă locul 5 în Serie A, cu 47 de puncte.

Christophe Galtier, discurs „spartan” înainte de Bayern – PSG

Christophe Galtier este încrezător că PSG poate să anuleze rezultatul din meciul tur și să se califice în sferturi, însă, totodată, spune că nu va face o dramă, dacă echipa sa va fi eliminată din Champions League.

„Va trebui să jucăm mult mai mult decât am făcut-o în tur, cu un alt plan de joc. Prezența lui Kylian Mbappe ne permite să avem mai multă profunzime și percuție, dar va trebui să stăm mai sus pe teren și mai ales să recuperăm mingea mai sus în terenul advers.

Va trebui să avem un comportament mult mai agresiv, să jucăm un meci mai complet decât în tur.

Nu, personal nu am acest sentiment (n.r. că nu va face o dramă, dacă PSG va fi eliminată din Champions League). La PSG toate meciurile sunt importante, este o competiție foarte dificilă, mâine (n.r. azi) vor exista un câștigător și un învins și toți ne dorim ca PSG să câștige, dar asta e situația.

Champions League este un obiectiv foarte mare, suntem hotărâți să ajungem cât mai departe în această competiție. Vom fi pe un stadion magnific, plin, dar îndrăznesc să sper că vom răci atmosfera asta.

Aud și citesc ce se spune (n.r. despre accidentarea lui Neymar). În primul rând, sunt foarte necăjit, iar primul necăjit este el, dar este un jucător decisiv, Neymar are 17 goluri și 11 pase decisive în acest sezon.

S-a accidentat grav, a fost întotdeauna foarte profesionist de când sunt eu la club, a avut o perioadă foarte grea după Cupa Mondială. Să-l ai pe Neymar este un plus”, a declarat Christophe Galtier, înaintea returului cu Bayern.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!