Închide meniul

Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!”. Anunțul neașteptat al italianului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 9:42

Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!. Anunțul neașteptat al italianului

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până în vară

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până în vară / Profimedia

Antonio Conte este resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League. Formația londoneză, pregătită de managerul italian, a fost învinsă de AC Milan cu scorul de 1-0 la general și a părăsit competiția în faza optimilor. Spurs avea nevoie de un gol ca să trimită meciul retur în prelungiri, însă Harry Kane&Co n-au reușit să-l învingă pe Mike Maignan. Meciul din Anglia s-a încheiat cu o remiză albă, iar campioana Italiei a obținut „biletele” pentru sferturi. Golul lui Brahim Diaz, din partida tur, a decis soarta calificării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conte s-a arătat foarte afectat de eliminarea din UEFA Champions League. Italianul a surprins la finalul meciului, când a dezvăluit că se gândește la posibilitatea să fie demis în următoarea perioadă.

Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League: „Poate mă vor da afară!”

Antonio Conte mai are contract cu Tottenham până la finalul sezonului, însă se teme că oficialii clubului l-ar putea îndepărta prematur.

„Contractul meu expiră în iunie. Vom vedea… poate mă vor da afară înante de finalul sezonului. Cine știe, poate sunt dezamăgiți”, a spus Antonio Conte, după Tottenham – Milan 0-0, potrivit dailymail.co.uk.

Antonio Conte a vorbit despre lipsa de eficiență a echipei sale pe faza ofensivă. Spurs n-a reușit să marcheze în fața propriilor fani, în returul cu AC Milan.

Reclamă

Londonezii au rămas în inferioritate numerică în minutul 77, iar lucrurile s-au complicat teribil pentru echipa italianului.

Tottenham a fost foarte aproape să marcheze golul izbăvirii în prelungiri, dar Mike Maignan a salvat miraculos lovitura de cap a lui Harry Kane.

Antonio Conte, dezamăgit după Tottenham – AC Milan 0-0: „Nu e suficient ca să fim competitivi”

„Este al treilea meci la rând în care nu reușim să marcăm. Cred că meciul a fost echilibrat și consider că ne puteam descurca mult mai bine pe faza ofensivă. Vorbesc despre întreaga echipă, nu doar despre cei care joacă în atac. Puteam face mai multe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot spune nimic negativ despre dorința jucătorilor, ei au dat totul de la început până la final. Am terminat meciul în 10, dar dacă trebuie să văd o parte pozitivă este că am făcut un pas în față.

Anul trecut am jucat în Conference League și nu am reușit să trecem de faza grupelor. Acum am făcut un pas înainte, dar nu este suficient dacă vrem să fim competitivi. Trebuie să luptăm.

Cu siguranță, în mintea noastră era să punem presiune, dar în prima repriză ne-a fost foarte greu. Am găsit spațiu pentru a primi mingea și a crea ocazii, dar ne-am chinuit. Am simțit puțină presiune.

Trebuie să muncim în continuare. Mai avem un meci pentru care trebuie să ne recuperăm și trebuie să încercăm să ajungem pe cea mai bună poziție la finalul sezonului de Premier League, pentru a ne califica în Champions League”, a mai declarat Conte, după eliminarea din Champions League.

Tottenham a rămas cu un singur obiectiv în actualul sezon: clasarea în primele 4 echipe din Premier League. Trupa lui Conte se află pe locul 4, cu un avans de numai 3 puncte față de Liverpool, după 26 de etape. De notat că echipa de pe Anfield are un meci mai puțin disputat.

Recomandări
  • Antonio Conte, resemnat după eliminarea lui Tottenham din UEFA Champions League
  • Anunțul neașteptat al italianului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și