Închide meniul

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 22:41

Reclamă
Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: Sigur că ne gândim la titlu!”

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova - UTA 2-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Elvir Koljic s-a declarat încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus în fața arădenilor, deși au fost conduși, și au reușit să treacă peste Rapid în clasament, cel puțin temporar.

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit digisport.ro.

„Aţi fost tentaţi să faceţi schimbări?”. Ce spune Mihai Rotaru despre metodele lui Gigi Becali: „Îmi aduce aminte de un film”

Mihai Rotaru a comentat metodele lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB a declarat în nenumărate rânduri că el face schimbările la vicecampioana României. Finanţatorul Universităţii Craiova asigură că nu ar putea să îi urmeze exemplul latifundiarului din Pipera.

Reclamă

Gigi Becali tocmai a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Fără Mihai Pintilii pe bancă, care a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, FCSB tocmai a pierdut cu UTA, scor 1-3.

„Chiar nu vreau să intru în polemici, este treaba lor. Este politica lor. Cu ce suntem noi afectaţi de ce se întâmplă în altă parte? Din contră, poate fi un avantaj pentru noi. Este business-ul lor şi nu ştim dacă e corect, moral sau etic dacă una dintre echipe nu au respectat regulile.

Îmi aduce aminte de un film, ‘Centrul atacant a murit în zori’. Este reprezentativ pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi fost tentat să faceti schimbări?”, a fost întrebarea la care patronul ocupantei locului 5 din Liga 1 nu a stat pe gânduri.

„Nu, nu am avut-o niciodată pentru că nu ai mai putea să fii combativ cu proprii angajaţi. Nu mai poţi să o faci, pentru că nu ei iau deciziile. Eu vreau să privesc meciurile ca şi suporter. Nu am capacitatea să îmi dau seama dacă jucătorii respectă hotărârile tehnico-tactice”, a mai spus Rotaru.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și