Închide meniul

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 martie 2023, 22:41

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: Sigur că ne gândim la titlu!”

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova - UTA 2-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Elvir Koljic s-a declarat încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1. Atacantul oltenilor este optimist în ceea ce privește lupta din play-off și crede că formația sa are șanse la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus în fața arădenilor, deși au fost conduși, și au reușit să treacă peste Rapid în clasament, cel puțin temporar.

Elvir Koljic, încrezător după Universitatea Craiova – UTA 2-1: „Sigur că ne gândim la titlu!”

„A fost un meci foarte greu cu o echipă foarte puternică. Am suferit 90 minute, dar am întors rezultatul. Toată echipa a făcut un meci foarte bun și meritam să câștigam. Important e pentru noi să câștigăm toate meciurile și eu sper să intrăm cu ambiție în play-off. Sper să jucăm și mai bine decât acum și să urcăm în clasament. Sigur că ne gândim și la titlu.

Eu mă simt foarte bine acum, sper să joc bine și să continuăm tot așa. Toate echipele din Liga 1 sunt bune, așa că pentru noi e important să câștigăm, nu contează diferența de scor. Sezonul ăsta va fi foarte interesant, se vor bate multe echipe la campionat, sper să avem noroc”, a declarat Elvir Koljic, potrivit digisport.ro.

„Aţi fost tentaţi să faceţi schimbări?”. Ce spune Mihai Rotaru despre metodele lui Gigi Becali: „Îmi aduce aminte de un film”

Mihai Rotaru a comentat metodele lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB a declarat în nenumărate rânduri că el face schimbările la vicecampioana României. Finanţatorul Universităţii Craiova asigură că nu ar putea să îi urmeze exemplul latifundiarului din Pipera.

Reclamă

Gigi Becali tocmai a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Fără Mihai Pintilii pe bancă, care a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, FCSB tocmai a pierdut cu UTA, scor 1-3.

„Chiar nu vreau să intru în polemici, este treaba lor. Este politica lor. Cu ce suntem noi afectaţi de ce se întâmplă în altă parte? Din contră, poate fi un avantaj pentru noi. Este business-ul lor şi nu ştim dacă e corect, moral sau etic dacă una dintre echipe nu au respectat regulile.

Îmi aduce aminte de un film, ‘Centrul atacant a murit în zori’. Este reprezentativ pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi fost tentat să faceti schimbări?”, a fost întrebarea la care patronul ocupantei locului 5 din Liga 1 nu a stat pe gânduri.

„Nu, nu am avut-o niciodată pentru că nu ai mai putea să fii combativ cu proprii angajaţi. Nu mai poţi să o faci, pentru că nu ei iau deciziile. Eu vreau să privesc meciurile ca şi suporter. Nu am capacitatea să îmi dau seama dacă jucătorii respectă hotărârile tehnico-tactice”, a mai spus Rotaru.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și