Închide meniul

Costel Patilimon, laude pentru Dan Petrescu: „Poate face faţă liniştit în Premier League!”

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 13:34

Reclamă
Costel Patilimon, laude pentru Dan Petrescu: „Poate face faţă liniştit în Premier League!

Costel Pantilimon, laude pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia

Costel Pantilimon a avut doar laude pentru Dan Petrescu. Fostul portar de la Manchester City e covins că tehnicianul de la CFR Cluj ar putea antrena, fără probleme, o echipă din Premier League. De altfel, „Bursucul” a mărturisit în nenumărate rânduri că visul său este de a ajunge tehnician în cel mai puternic campionat din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a cucerit patru titluri alături de CFR Cluj, şi a calificat de două ori echipa în primăvara europeană. Până în prezent, „Bursucul” nu a avut nicio experinţă într-una din ligile de top din Europa.

Costel Pantilimon, laude pentru Dan Petrescu

Costel Pantilimon dă asigurări că Dan Petrescu este capabil să preia o trupa din Premier League. Fostul portar al naţionalei României susţine că „Bursucul” şi-a demonstrat calităţile de antrenor, la fiecare echipă la care a stat pe banca tehnică.

Astfel, Pantilimon susţine că la un moment dat, Petrescu va prelua un club din Premier League, fiind campionatul la care visează toţi antrenorii.

„Eu îl văd pe Dan Petrescu în Anglia, și din câte știu, cred că a declarat-o și dânsul, a avut discuții. M-aș bucura să-l văd mai repede acolo, e un om care demonstrează cam peste tot pe unde merge.

Reclamă
Reclamă

A făcut-o și în fotbalul românesc, a făcut-o și în străinătate. Cred că, la un moment dat, o să în locul în care și-a dorit mereu. E clar că Premier League și fotbalul de acolo te atrage și cred că poate face față liniștit acolo”, a declarat Costel Pantilimon, pentru sport.ro.

Costel Pantilimon este în prezent oficial la Poli Timişoara. Acesta a evoluat, de-a lungul carierei de jucător profesionist, la mai multe formaţii din Anglia, precum Manchester City sau Sunderland.

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League

Ilie Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă primită din Premier League. „Mister” susține că l-a încurajat pe tehnicianul lui CFR Cluj să accepte, însă acesta nu a fost de acord cu propunerea englezilor.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a confirmat faptul că Dan Petrescu a fost ofertat de o echipă din cel mai puternic campionat din Europa. Fostul internațional susține că Crystal Palace l-a contactat pe „Bursuc”, pe vremea când acesta antrena în Rusia.

„Mister” l-a încurajat pe Petrescu să accepte propunerea, însă „Bursucului” nu i-a convenit faptul că britanicii îi oferea un contract valabil pe șase luni, timp în care nu putea să-și demonstreze abilitățile.

„Petrescu a avut o ofertă de la Crystal Palace, era în Premier League. Am stat de vorbă cu el, antrena în Rusia atunci.

I-am zis ‘Ce mai stai? Ia avionul și du-te!’, a zis ‘Nu, că-mi dă doar șase luni de contract’, i-am zis ‘Du-te și stai șase luni pe bancă în Premier League’!”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și