Închide meniul

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League! Dezvăluirile lui Ilie Dumitrescu: „Ia avionul și du-te!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 17:19

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League! Dezvăluirile lui Ilie Dumitrescu: Ia avionul și du-te!”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat Premier League

Dan Petrescu, în timpul unui meci pe banca lui CFR Cluj / Profimediaimages

Ilie Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă primită din Premier League. „Mister” susține că l-a încurajat pe tehnicianul lui CFR Cluj să accepte, însă acesta nu a fost de acord cu propunerea englezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a declarat, în nenumărate rânduri, că visul său este de a antrena în Premier League. „Bursucul” vrea să revină în campionatul în care a scris istorie alături de Chelsea, ca jucător.

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League. Dezvăluirile lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a confirmat faptul că Dan Petrescu a fost ofertat de o echipă din cel mai puternic campionat din Europa. Fostul internațional susține că Crystal Palace l-a contactat pe „Bursuc”, pe vremea când acesta antrena în Rusia.

„Mister” l-a încurajat pe Petrescu să accepte propunerea, însă „Bursucului” nu i-a convenit faptul că britanicii îi oferea un contract valabil pe șase luni, timp în care nu putea să-și demonstreze abilitățile.

„Petrescu a avut o ofertă de la Crystal Palace, era în Premier League. Am stat de vorbă cu el, antrena în Rusia atunci.

Reclamă

I-am zis ‘Ce mai stai? Ia avionul și du-te!’, a zis ‘Nu, că-mi dă doar șase luni de contract’, i-am zis ‘Du-te și stai șase luni pe bancă în Premier League’!”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale: „Am avut ofertă din Premier League!”

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale, acela de a antrena în Anglia. De când și-a început cariera de antrenor, SuperDan a dezvăluit că marea sa dorință este să conducă un club din Premier League.

Antrenorul CFR-ului a mărturisit că a avut de mai multe ori șansa de a antrena în Anglia, chiar în Premier League, cel mai puternic campionat al lumii. Totuși, ofertele au venit în timpul campionatului, lucru care l-a nemulțumit pe Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte.

Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc.

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, dezamăgit după înfrângerea lui Rapid: „Fotbalul câteodată e nedrept” 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și