Închide meniul

Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 22:00

Reclamă
Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt / Captură Digisport

Fanii lui FC U Craiova 1948 sunt prezenți pe stadionul din Sibiu, chiar dacă au primit interdicție. Suporterii olteni au venit în număr mare la meciul cu FC Hermannstadt, în urma căruia echipa lor ar putea obține calificarea matematică în play-off. Fanii lui FC U Craiova au „driblat” interdicția primită din partea Comisiei de Disciplină a FRF și au reușit să intre pe arena din Sibiu pentru a-și încuraja favoriții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii formației din Bănie au primit interzis pe stadion, în deplasare, timp de 6 meciuri. Această măsură a fost luată după ce suporterii lui FC U Craiova 1948 au avut scandări xenofobe la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, din luna ianuarie.

Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

Chiar dacă FRF le-a interzis accesul în tribune la meciurile din deplasare, suporterii din Bănie au găsit un „artificiu” pentru a intra pe stadionul din Sibiu.

Fanii olteni s-au îmbrăcat în negru, fără însemne ale clubului favorit, și și-au luat bilete la tribuna a 2-a.

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt / Captură Digisport

Câteva sute de suporteri ai lui FC U Craiova 1948 au făcut deplasarea la Sibiu, la meciul care se poate dovedi decisiv pentru calificarea în play-off.

Reclamă

Conducătorii lui FC Hermannstadt anunțaseră înaintea meciului din ultima etapă că nu au cum să-i oprească pe fanii lui FC U Craiova 1948 să intre pe stadion.

„Nu avem ce să facem! Nu putem să-i oprim. Nu cred că vom avea probleme cu ei. Au putut să-și ia bilete online. Dacă le puneam la case, nu puteau să vină și aici? Dacă însă vor avea fulare și însemnele clubului FC U Craiova, atunci o să fie scoși din stadion”, a declarat Claudiu Rotar, finanțatorul sibienilor, potrivit prosport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după decizia de rejucare a meciului cu Sepsi

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”.

Astfel, șansele ca jucătorii oltenilor să pună mâna pe primele de play-off au crescut considerabil.

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și