Închide meniul

Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 22:00

Reclamă
Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt / Captură Digisport

Fanii lui FC U Craiova 1948 sunt prezenți pe stadionul din Sibiu, chiar dacă au primit interdicție. Suporterii olteni au venit în număr mare la meciul cu FC Hermannstadt, în urma căruia echipa lor ar putea obține calificarea matematică în play-off. Fanii lui FC U Craiova au „driblat” interdicția primită din partea Comisiei de Disciplină a FRF și au reușit să intre pe arena din Sibiu pentru a-și încuraja favoriții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii formației din Bănie au primit interzis pe stadion, în deplasare, timp de 6 meciuri. Această măsură a fost luată după ce suporterii lui FC U Craiova 1948 au avut scandări xenofobe la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, din luna ianuarie.

Fanii lui FC U Craiova 1948, prezenți pe stadionul din Sibiu chiar dacă au primit interdicție!

Chiar dacă FRF le-a interzis accesul în tribune la meciurile din deplasare, suporterii din Bănie au găsit un „artificiu” pentru a intra pe stadionul din Sibiu.

Fanii olteni s-au îmbrăcat în negru, fără însemne ale clubului favorit, și și-au luat bilete la tribuna a 2-a.

FC U Craiova 1948, susținută de fani în meciul cu FC Hermannstadt / Captură Digisport

Câteva sute de suporteri ai lui FC U Craiova 1948 au făcut deplasarea la Sibiu, la meciul care se poate dovedi decisiv pentru calificarea în play-off.

Reclamă

Conducătorii lui FC Hermannstadt anunțaseră înaintea meciului din ultima etapă că nu au cum să-i oprească pe fanii lui FC U Craiova 1948 să intre pe stadion.

„Nu avem ce să facem! Nu putem să-i oprim. Nu cred că vom avea probleme cu ei. Au putut să-și ia bilete online. Dacă le puneam la case, nu puteau să vină și aici? Dacă însă vor avea fulare și însemnele clubului FC U Craiova, atunci o să fie scoși din stadion”, a declarat Claudiu Rotar, finanțatorul sibienilor, potrivit prosport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după decizia de rejucare a meciului cu Sepsi

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”.

Astfel, șansele ca jucătorii oltenilor să pună mâna pe primele de play-off au crescut considerabil.

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” Vezi toate știrile
Citește și