Închide meniul
Video

Laszlo Dioszegi a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – Sepsi: „Regulamentul trebuie modificat cât mai repede!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2023, 21:16

Diosezgi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – Sepsi. Meciul de pe Arena Națională, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1, este transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Patronul covăsnenilor solicită modificarea regulamentului din fotbalul românesc, în legătură cu scandările spectatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi spune că „s-a deschis Cutia Pandorei” după ce Comisia de Recurs a FRF a decis ca meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 să se rejoace. Asta după ce partida a fost oprită în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Laszlo Dioszegi a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – Sepsi: „Regulamentul trebuie modificat cât mai repede!”

Finanțatorul lui Sepsi este convins că echipa sa va continua să fie înjurată, ca urmare a deciziei luate de Comisia de Recurs.

Până la duelul cu FC U Craiova 1948, de joi seară, trupa din Sfântu Gheorghe joacă împotriva FCSB-ului, duminică.

„Am venit să luăm punct sau puncte. Pot să spun că în decembrie eram mult mai sigur de play-off, dar sunt optimist. Dacă nu am încredere în băieți și în club, ce rost are să mai continuăm?

Reclamă

Nu a fost nicio deziluzie că se rejoacă meciul cu FCU Craiova. Asta e. Noi vrem să câștigăm pe teren. Deziluzie este că s-a deschis Cutia Pandorei. De acum putem fi înjurați fără probleme, meciul nu mai poate fi oprit. Cred că ar trebui modificat regulamentul cât mai repede.

Nu există nicio primă specială, trebuie să lupte pentru play-off și gata”, a spus Laszlo Dioszegi, înainte de FCSB – Sepsi.

FC U Craiova 1948 și Sepsi luptă pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off. În ultima etapă a sezonului regular, oltenii joacă pe terenul lui FC Hermannstadt, în timp ce covăsnenii dau piept cu FCSB, tot în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după decizia de rejucare a meciului cu Sepsi

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi și FC U Craiova să se rejoace, deși, inițial, Comisia de Disciplină a hotărât ca meciul să fie câștigat de Sepsi, la „masa verde”.

Astfel, șansele ca jucătorii oltenilor să pună mâna pe primele de play-off au crescut considerabil.

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Motivarea deciziei Comisiei de Recurs

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1, dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, a fost întrerupt de Andrei Chivulete, în prima repriză, după ce suporterii oaspeților au lansat scandări xenofobe la adresa gazdelor. Comisia de Recurs și-a motivat decizia.

„Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023, în ceea ce privește sancțiunea cu penalitate sportivă, iar în temeiul art. 83.7 din RD al FRF sancționează clubului ACS Sepsi OSK cu penalitate sportivă 10.000 lei.

Reclamă

Admite recursul formulat de U Craiova 1948 SA împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023 în ceea ce privește sancțiunea cu forfait (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK), iar în temeiul punctului 5, legea 7 din Legile jocului dispune rejucarea jocului dintre ACS Sepsi OSK și U Craiova 1948 SA din minutul 0. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Admite cererile de intervenție accesorie.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.03.2023 în ședință nepublică la sediul LPF”, se arată în motivarea deciziei Comisiei de Recurs.

Punctul 5 al legii 7, la care se face referire în motivarea Comisiei de Recurs, prevede că: „Un joc oprit definitiv trebuie să fie rejucat, cu excepţia situaţiilor în care regulamentul competiției sau organizatorii dispun altfel”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și