Închide meniul

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB: „Controlează tot! E singurul care vorbeşte cu Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 10:17

Reclamă
Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB: „Controlează tot! E singurul care vorbeşte cu Gigi Becali!

Gheorghe Mustață a intervenit în scandalul dintre Mihai Stoica și Leo Strizu, de la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

Leo Strizu a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica, pe vremea când era antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB. Acesta a declarat că managerul general al roş-albaştrilor vrea să deţină controlul la trupa din Berceni, fiind singurul care comunică în mod constant cu patronul echipei, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la finalul meciului cu Petrolul, din urmă cu două runde. Antrenorul a dezvăluit ulterior că cel care l-a determinat să ia această decizie a fost Mihai Stoica.

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB

Leo Strizu a avut un nou atac la adresa lui Mihai Stoica, despre care susţine că a avut un comportament foarte urât la adresa sa. Fostul antrenor de la FCSB a declarat că managerul general al roş-albaştrilor nu a purtat nicio discuţie cu Gigi Becali, pe vremea când se afla pe banca tehnică a roş-albaştrilor, singurul care îi spunea patronului tot ce se întâmplă la echipa fiind MM.

„Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM.

Putea să zică: ‘Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă’. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate. Din punct de vedere fotbalistic. Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen.

Reclamă

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el… îți spune: „Ce, tu te pricepi la fotbal?”. Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni… având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă.

Putea să îmi spună: ‘Ăsta ești tu, nu e loc pentru amândoi, chiar dacă tu nu ai responsabilitate, dar prezența ta nu îmi face bine’. Atunci înțelegeam foarte bine situația. Și-a creat o anumită șmecherie”, a declarat Leo Strizu, conform gsp.ro.

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu. Managerul general de la FCSB a avut cuvinte foarte dure pentru fostul antrenor în acte al Vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori.

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și