Închide meniul

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB: „Controlează tot! E singurul care vorbeşte cu Gigi Becali!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 10:17

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB: „Controlează tot! E singurul care vorbeşte cu Gigi Becali!

Gheorghe Mustață a intervenit în scandalul dintre Mihai Stoica și Leo Strizu, de la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

Leo Strizu a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica, pe vremea când era antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB. Acesta a declarat că managerul general al roş-albaştrilor vrea să deţină controlul la trupa din Berceni, fiind singurul care comunică în mod constant cu patronul echipei, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la finalul meciului cu Petrolul, din urmă cu două runde. Antrenorul a dezvăluit ulterior că cel care l-a determinat să ia această decizie a fost Mihai Stoica.

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB

Leo Strizu a avut un nou atac la adresa lui Mihai Stoica, despre care susţine că a avut un comportament foarte urât la adresa sa. Fostul antrenor de la FCSB a declarat că managerul general al roş-albaştrilor nu a purtat nicio discuţie cu Gigi Becali, pe vremea când se afla pe banca tehnică a roş-albaştrilor, singurul care îi spunea patronului tot ce se întâmplă la echipa fiind MM.

„Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM.

Putea să zică: ‘Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă’. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate. Din punct de vedere fotbalistic. Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen.

Reclamă

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el… îți spune: „Ce, tu te pricepi la fotbal?”. Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni… având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă.

Putea să îmi spună: ‘Ăsta ești tu, nu e loc pentru amândoi, chiar dacă tu nu ai responsabilitate, dar prezența ta nu îmi face bine’. Atunci înțelegeam foarte bine situația. Și-a creat o anumită șmecherie”, a declarat Leo Strizu, conform gsp.ro.

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu. Managerul general de la FCSB a avut cuvinte foarte dure pentru fostul antrenor în acte al Vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori.

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și