Închide meniul

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor: „E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 17:59

Reclamă
Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în sferturile” Ligii Campionilor: E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor

Pep Guardiola / Profimedia

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor. Antrenorul lui Manchester City a recunoscut că există o singură echipă pe care nu dorește să o întâlnească în următoarea fază a competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a trecut de RB Leipzig, scor 8-1 la general.

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor: „E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Deși nu este calificată încă în „sferturi”, Napoli este cel mai complicat adversar pe care îl poate întâlni pe Manchester City, în opinia lui Pep Guardiola. Spaniolul este impresionat de modul în care joacă liderul din Serie A și speră să evite un duel cu acesta.

„Napoli este în acest moment cea mai bună echipă din Europa, dacă e să ne raportăm la stilul de joc. E foarte asemănător cu cel practic de Arsenal”, a declarat Pep Guardiola, potrivit presei britanice.

Antrenorul „cetățenilor” a vorbit și despre Erling Haaland, cel care a reușit 5 goluri în returul cu Leipzig.

Reclamă

„Haaland are o mentalitate incredibilă. Suntem foarte bucuroși să-l avem. E mereu fericit, mereu amuzant, se comportă foarte frumos cu colegii săi. Nimeni nu poate concura cu el în acest moment în privința cifrelor pe care le are”, a mai spus Guardiola.

Erling Haaland, prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig 7-0: „Îmi place atât de mult Champions League! Am obosit sărbătorind golurile”

Erling Haaland a avut prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig, scor 7-0, în returul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Erling Haaland a înscris cinci goluri (22, 24, 45+2, 54, 57) şi a spulberat mai multe recorduri. Pentru trupa lui Guardiola mai marcat şi Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2). City s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o noapte mare. Sunt foarte mândru că joc în Liga Campionilor. Îmi place această competiție, așa cum știe toată lumea. Cinci goluri, să câștig cu 7-0 în această competiție – sunt foarte fericit.

Sunt un pic buimac, aşa că nu-mi amintesc golurile. Îmi amintesc că am tras, nu m-am gândit. Eram atât de obosit după ce am sărbătorit golurile. Am lucrat la pressing la antrenamentul de ieri. Mai ales acasă, trebuie să punem presiune pe adversari, trebuie să alergăm.

Suntem atât de buni la a recupera mingea şi la a ataca, mai ales când Kevin de Bruyne îţi poate pune mingea în faţa porţii”, a declarat Erling Haaland, pentru uefa.com, după ce a fost desemnat omul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și