Închide meniul

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor: „E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 17:59

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în sferturile” Ligii Campionilor: E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor

Pep Guardiola / Profimedia

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor. Antrenorul lui Manchester City a recunoscut că există o singură echipă pe care nu dorește să o întâlnească în următoarea fază a competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a trecut de RB Leipzig, scor 8-1 la general.

Echipa de care Pep Guardiola vrea să se ferească în „sferturile” Ligii Campionilor: „E cea mai bună echipă din Europa în acest sezon!”

Deși nu este calificată încă în „sferturi”, Napoli este cel mai complicat adversar pe care îl poate întâlni pe Manchester City, în opinia lui Pep Guardiola. Spaniolul este impresionat de modul în care joacă liderul din Serie A și speră să evite un duel cu acesta.

„Napoli este în acest moment cea mai bună echipă din Europa, dacă e să ne raportăm la stilul de joc. E foarte asemănător cu cel practic de Arsenal”, a declarat Pep Guardiola, potrivit presei britanice.

Antrenorul „cetățenilor” a vorbit și despre Erling Haaland, cel care a reușit 5 goluri în returul cu Leipzig.

Reclamă

„Haaland are o mentalitate incredibilă. Suntem foarte bucuroși să-l avem. E mereu fericit, mereu amuzant, se comportă foarte frumos cu colegii săi. Nimeni nu poate concura cu el în acest moment în privința cifrelor pe care le are”, a mai spus Guardiola.

Erling Haaland, prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig 7-0: „Îmi place atât de mult Champions League! Am obosit sărbătorind golurile”

Erling Haaland a avut prima reacţie după „manita” reuşită în Manchester City – Leipzig, scor 7-0, în returul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Erling Haaland a înscris cinci goluri (22, 24, 45+2, 54, 57) şi a spulberat mai multe recorduri. Pentru trupa lui Guardiola mai marcat şi Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2). City s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o noapte mare. Sunt foarte mândru că joc în Liga Campionilor. Îmi place această competiție, așa cum știe toată lumea. Cinci goluri, să câștig cu 7-0 în această competiție – sunt foarte fericit.

Sunt un pic buimac, aşa că nu-mi amintesc golurile. Îmi amintesc că am tras, nu m-am gândit. Eram atât de obosit după ce am sărbătorit golurile. Am lucrat la pressing la antrenamentul de ieri. Mai ales acasă, trebuie să punem presiune pe adversari, trebuie să alergăm.

Suntem atât de buni la a recupera mingea şi la a ataca, mai ales când Kevin de Bruyne îţi poate pune mingea în faţa porţii”, a declarat Erling Haaland, pentru uefa.com, după ce a fost desemnat omul meciului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și