Închide meniul

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 21:23

Reclamă
Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi - FC U Craiova 1948

Gafa lui Ionuț Gurău / Captură Orange Sport

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două echipe este unul decisiv pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off.

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

În minutul 16 al întâlnirii de la Sfântu Gheorghe, atunci când Sepsi avea deja 1-0, Ionuț Gurău a gafat incredibil și și-a băgat mingea în propria poartă. După o centrare la care a ieșit prost din poartă, mingea a ajuns la Bălașa, care a șutat direct.

Mingea trimisă de fundașul lui Sepsi ar fi ieșit în afara porții, însă portarul oltenilor a intervenit și a deviat mingea în poartă, majorând diferența formației din Covasna.

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova: „Dacă va curge sânge, vă ridicați și mergeți mai departe!”

Laszlo Dioszegi a avut un discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova. Cele două formații se duelează astăzi, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe, iar miza este una uriașă: calificarea în play-off-ul din Liga 1.

Reclamă

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a ținut un discurs motivator de excepție în vestiarul lui Sepsi, înaintea meciului decisiv.

Finanțatorul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor lui Cristiano Bergodi că are încredere totală în ei. Mai mult, Dioszegi i-a îndemnat să meargă mai departe și să lupte pentru victorie, indiferent de situație.

„Bună seara, în primul rând. Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încredere în voi și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă cădeți jos, dacă curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor”, a spus Laszlo Dioszegi, în vestiarul lui Sepsi.

Ulterior, Dioszegi i-a invitat pe toți jucătorii și membrii staff-ului să se îmbrățișeze și să vizioneze împreună un videoclip motivator.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și