Închide meniul

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Formația covăsneană s-a calificat în play-off! Oltenii lui Mititelu, învinși fără drept de apel

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 22:53 / Actualizat: 13 iulie 2023, 20:52

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Formația covăsneană s-a calificat în play-off! Oltenii lui Mititelu, învinși fără drept de apel

Jucătorii lui Sepsi, după un gol marcat

Jucătorii lui Sepsi, după un gol marcat / Hepta

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a calificat în play-off-ul din Liga 1. Covăsnenii au învins categoric formația olteană, după ce au pus în scenă o prestație excelentă. Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au stabilit scorul final în rejucarea de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a controlat meciul de la un capăt la altul, în timp ce FC U Craiova 1948 a fost de nerecunoscut. Echipa patronată de Adrian Mititelu n-a contat aproape deloc pe faza ofensivă și va continua sezonul în play-out.

Sepsi – FC U Craiova 4-0. Echipa lui Bergodi s-a calificat în play-off!

FINAL. Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0. Formația covăsneană s-a impus categoric în „finala” de la Sfântu Gheorghe și a obținut calificarea în play-off-ul din Liga 1.

Min 85. Sidibe a reușit să trimită în plasă, însă jucătorul lui FC U Craiova 1948 se afla în poziție de offside, iar golul a fost anulat.

Min 49. Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0! Continuă recitalul de goluri al lui Sepsi! Safranko a profitat de o nouă neatenție a lui Ionuț Gurău. Mingea a sărit din bară în portarul lui FC U Craiova, apoi a ricoșat la Safranko, care a reluat în plasă.

Reclamă

Min 44. Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0! Aganovic marcheză cu un șut puternic de la distanță, deviat de defensiva oltenilor.

Min. 18: Sepsi – FC U Craiova 1948 2-0! Bălaşa a centrat în careul lui Gurău, iar portarul a respins mingea în proprie poartă!

Min. 7: Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0! Nicolae Păun a deschis scorul pentru trupa lui Cristiano Bergodi, după ce a profitat de gafa portarului oltenilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul!

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – R. Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălașa, Dumitrescu – N. Păun, C. Matei, J. Rodriguez – Ștefănescu, Safranko, Aganovic

Rezerve: Began – M. Tamas, R. Ispas, Da Silva Junior, E. Papa, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon, Tudorie

Antrenor: Cristiano Bergodi

FC U Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Dr. Albu, V. Achim – G. Ganea, Bauza, Bahassa – A. Chițu

Rezerve: R. Popa – Mascarenhas, Paramtti, Zanfir, Asamoah, Van Durmen, Sidibe, Piccolomo, Blănuță

Antrenor: Nicolo Napoli

Reclamă

Partida a fost întreruptă iniţial de scandările xenofobe ale fanilor olteni. Andrei Chivulete, centralul meciului, a trimis echipele la vestiare, la momentul respectiv.

Deşi iniţial s-a decis ca Sepsi să câştige la masa verde, Comisisa de Disciplină a revenit asupra cazului, şi a luat hotărârea ca meciul să se rejoace.

FC U Craiova 1948 a avut şansa de a se califica în play-off, încă din runda precedentă, însă oltenii lui Nicolo Napoli au cedat cu scorul de 0-1, cu Hermannstadt. Cu acelaşi scor a pierdut şi Sepsi, în confruntarea de pe Arena Naţională, cu FCSB.

În meciul tur, FC U Craiova 1948 s-a impus cu scorul de 1-0, în confruntarea de pe teren propriu cu Sepsi, golul victoriei fiind marcat de Sidibe, pe final de primă repriză.

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a vorbit înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru ultimul loc de play-off din Liga 1. Jucătorii olteni pot câştiga până la 15.000 de euro dacă vor termina între primele şase echipe din România.

„Diseară sper să avem un happy-end. E un obiectiv foarte important. Avem prime destul de consistente. Între 5 şi 15.000 de euro, în funcţie de meciurile jucate şi de cum şi-a negociat fiecare. La titlu nu avem cum să ne implicăm noi.

Dacă intrăm în play-off, vom avea meciuri tari, cu stadionul, dacă nu full, aproape full. Ambele echipe merită calificarea. Diferenţa o va face şansa, forma de moment”, a spus Mititelu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Conform gsp.ro, cel puţin 50 de suporteri olteni vor fi prezenţi la duelul de la Sfântu Gheorghe.

Aceştia îşi vor încuraja favoriţii de la Tribuna a II-a, fiind ajutaţi de o persoană din oraş să cumpere biletele. Galeria lui FC U Craiova 1948 are interdicţie la meciurile din deplasare după scandările xenofobe din meciul cu Sepsi, întrerupt în etapa a 23-a.

„Am informaţii că nu vin fanii de la Craiova. Poate vor fi 10-15 infiltraţi. Aici e un stadion mai mic. Eu nu am treabă cu galeria. E doar un grup deosebit care încearcă să impună anumite criterii”, a mai spus Mititelu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și