Închide meniul

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 21:23

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi - FC U Craiova 1948

Gafa lui Ionuț Gurău / Captură Orange Sport

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două echipe este unul decisiv pentru ultimul loc care asigură calificarea în play-off.

Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948! Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

În minutul 16 al întâlnirii de la Sfântu Gheorghe, atunci când Sepsi avea deja 1-0, Ionuț Gurău a gafat incredibil și și-a băgat mingea în propria poartă. După o centrare la care a ieșit prost din poartă, mingea a ajuns la Bălașa, care a șutat direct.

Mingea trimisă de fundașul lui Sepsi ar fi ieșit în afara porții, însă portarul oltenilor a intervenit și a deviat mingea în poartă, majorând diferența formației din Covasna.

Laszlo Dioszegi, discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova: „Dacă va curge sânge, vă ridicați și mergeți mai departe!”

Laszlo Dioszegi a avut un discurs impresionant în vestiar înaintea „finalei” Sepsi – FC U Craiova. Cele două formații se duelează astăzi, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe, iar miza este una uriașă: calificarea în play-off-ul din Liga 1.

Reclamă

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a ținut un discurs motivator de excepție în vestiarul lui Sepsi, înaintea meciului decisiv.

Finanțatorul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor lui Cristiano Bergodi că are încredere totală în ei. Mai mult, Dioszegi i-a îndemnat să meargă mai departe și să lupte pentru victorie, indiferent de situație.

„Bună seara, în primul rând. Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încredere în voi și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă cădeți jos, dacă curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor”, a spus Laszlo Dioszegi, în vestiarul lui Sepsi.

Ulterior, Dioszegi i-a invitat pe toți jucătorii și membrii staff-ului să se îmbrățișeze și să vizioneze împreună un videoclip motivator.

Recomandări
  • Ionuț Gurău a gafat incredibil în Sepsi – FC U Craiova 1948
  • Portarul oltenilor le-a făcut un gol cadou adversarilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și