Închide meniul

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Seară neagră, de neînchipuit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 8:22

Reclamă
Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Seară neagră, de neînchipuit!

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu a avut prima reacţie după rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948, scor 4-0. Patronul oltenilor nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat, la Sfântu Gheorghe, cu echipa pe care o patronează. Alb-albaştrii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au marcat în poarta lui FC U Craiova 1948 şi au ajutat-o pe Sepsi să îşi îndeplinească obiectivul.

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Mititelu a transmis un mesaj, în miez de noapte, pe reţelele sociale.

O seară neagră de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu. Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor. Chiar dacă astă seară nu am existat și Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Reclamă

În urma calificării lui Sepsi, programul play-off-ului din Liga 1 a fost definitivat. Formația covăsneană va debuta în play-off pe terenul liderului Farul Constanța. Meciul de la Ovidiu se va disputa duminică, de la ora 16:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:
1.Farul – 32p
2.CFR Cluj – 32p*
3.FCSB – 29p*
4.CSU Craiova – 27p
5.Rapid – 26p
6.Sepsi – 21p

*se aplică rotunjirea

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 va juca în play-out. În prima rundă, oltenii lui Nicolo Napoli vor evolua pe teren propriu, împotriva celor de la CS Mioveni, luni, de la ora 18:00.

Nicolo Napoli: „Nu am fi meritat să câştigăm!”

Nicolo Napoli s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut pe terenul celor de la Sepsi. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a declarat că următorul obiectiv al echipei este câştigarea play-out-ului.

Tehnicianul italian a confirmat faptul că Adrian Mititelu a venit în vestiarul oltenilor la pauză, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat după primele 45 de minute.

N-a mers nimic în prima repriză. A fost un meci slab, am primit patru goluri. Nu am fi meritat să câştigăm meciul. Am jucat prost, nu am făcut nicio combinaţie bună. Nu se joacă aşa la fotbal, pentru asta am pierdut un meci.

Sepsi a meritat, are o echipă bună. (N.r. despre greşelile lui Ionuţ Gurău) În fotbal se greşeşte, el a făcut greşeli mari, dar asta este. Noi ne-am pregătit, am vorbit înainte.

Patronul a vorbit cu echipa la pauză. A fost un meci în care am greşit toţi. Nu era fericit de situaţia din meci. Acum încercăm să câştigăm play-out-ul”, a declarat Nicolo Napoli, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și