Închide meniul

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce FC U Craiova 1948 a fost învinsă categoric de Sepsi: „Nu am fi meritat să câştigăm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 0:05

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce FC U Craiova 1948 a fost învinsă categoric de Sepsi: „Nu am fi meritat să câştigăm!

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie, după ce FC U Craiova 1948 a fost învinsă categoric de Sepsi, în duelul decisiv pentru play-off. Antrenorul oltenilor susţine că echipa sa a prestat un joc extrem de modest, pentru care nu ar fi meritat victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a ratat calificarea în play-off. Sepsi s-a impus categoric, cu 4-0, şi s-a clasat pe locul şase la finalul sezonului regular din Liga 1.

Nicolo Napoli, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Nicolo Napoli s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut pe terenul celor de la Sepsi. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a declarat că următorul obiectiv al echipei este câştigarea play-out-ului.

Tehnicianul italian a confirmat faptul că Adrian Mititelu a venit în vestiarul oltenilor la pauză, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat după primele 45 de minute.

„N-a mers nimic în prima repriză. A fost un meci slab, am primit patru goluri. Nu am fi meritat să câştigăm meciul. Am jucat prost, nu am făcut nicio combinaţie bună. Nu se joacă aşa la fotbal, pentru asta am pierdut un meci.

Reclamă

Sepsi a meritat, are o echipă bună. (N.r. despre greşelile lui Ionuţ Gurău) În fotbal se greşeşte, el a făcut greşeli mari, dar asta este. Noi ne-am pregătit, am vorbit înainte.

Patronul a vorbit cu echipa la pauză. A fost un meci în care am greşit toţi. Nu era fericit de situaţia din meci. Acum încercăm să câştigăm play-out-ul”, a declarat Nicolo Napoli, pentru digisport.ro.

Ce a declarat Ionuţ Gurău, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Ionuţ Gurău s-a declarat extrem de dezamăgit, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0. Portarul oltenilor a oferit primele declaraţii, după umilinţa suferită de echipa sa, la Sfântu Gheorghe. Acesta a dezvăluit că Adrian Mititelu a mers la vestiare la pauză, pentru a-şi încuraja echipa, însă totul a fost în zadar.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Gurău a dezvăluit care sunt obiectivele echipei, după ratarea play-off-ului. Oltenii vor Cupa României, trofeu care le permite să evolueze şi în preliminariile Conference League.

„Ne-a fost frică, toată echipa n-a putut să lege nicio pasă. A început de la mine, terminând cu toată echipa. Golul doi mi-l reproşez, golul patru a venit dintr-o fază fixă. Domnul Mititelu a venit la noi în vestiar, ne-a încurajat, să ridicăm capul din pământ, dar n-a fost să fie. Mergem mai departe, ne concentrăm pe meciurile următoare. Avem ca obiectiv Cupa României, sperăm la cupele europene.

Ne-am dorit, am dat cu piciorul muncii pe care am depus-o de la începutul sezonului. Nu s-a pierdut acum, puteam să rezolvăm totul din urmă cu două etape.

Felicit echipa adversă, au fost luptători, le urez succes în play-off. Am avut ca obiectiv play-off-ul, dar acum obiectivul este câştigarea play-out-ului. Vrem să câştigăm Cupa României, şi să mergem în cupele europene.

(N.r despre scandalul creat de Bahassa) Este un tip care-şi doreşte la fiecare meci să aibă realizări. Dar azi nu i-a ieşit nici lui, nimănui nu i-a ieşit”, a declarat Ionuţ Gurău, la digisport.ro.

Recomandări
  • Nicolo Napoli, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și