Închide meniul

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Seară neagră, de neînchipuit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 8:22

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Seară neagră, de neînchipuit!

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu a avut prima reacţie după rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948, scor 4-0. Patronul oltenilor nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat, la Sfântu Gheorghe, cu echipa pe care o patronează. Alb-albaştrii au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au marcat în poarta lui FC U Craiova 1948 şi au ajutat-o pe Sepsi să îşi îndeplinească obiectivul.

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

Mititelu a transmis un mesaj, în miez de noapte, pe reţelele sociale.

O seară neagră de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu. Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor. Chiar dacă astă seară nu am existat și Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook.

Reclamă

În urma calificării lui Sepsi, programul play-off-ului din Liga 1 a fost definitivat. Formația covăsneană va debuta în play-off pe terenul liderului Farul Constanța. Meciul de la Ovidiu se va disputa duminică, de la ora 16:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:
1.Farul – 32p
2.CFR Cluj – 32p*
3.FCSB – 29p*
4.CSU Craiova – 27p
5.Rapid – 26p
6.Sepsi – 21p

*se aplică rotunjirea

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 va juca în play-out. În prima rundă, oltenii lui Nicolo Napoli vor evolua pe teren propriu, împotriva celor de la CS Mioveni, luni, de la ora 18:00.

Nicolo Napoli: „Nu am fi meritat să câştigăm!”

Nicolo Napoli s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut pe terenul celor de la Sepsi. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a declarat că următorul obiectiv al echipei este câştigarea play-out-ului.

Tehnicianul italian a confirmat faptul că Adrian Mititelu a venit în vestiarul oltenilor la pauză, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat după primele 45 de minute.

N-a mers nimic în prima repriză. A fost un meci slab, am primit patru goluri. Nu am fi meritat să câştigăm meciul. Am jucat prost, nu am făcut nicio combinaţie bună. Nu se joacă aşa la fotbal, pentru asta am pierdut un meci.

Sepsi a meritat, are o echipă bună. (N.r. despre greşelile lui Ionuţ Gurău) În fotbal se greşeşte, el a făcut greşeli mari, dar asta este. Noi ne-am pregătit, am vorbit înainte.

Patronul a vorbit cu echipa la pauză. A fost un meci în care am greşit toţi. Nu era fericit de situaţia din meci. Acum încercăm să câştigăm play-out-ul”, a declarat Nicolo Napoli, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și