Închide meniul

Sferturile de finală ale Conference League: Lech Poznan – Fiorentina şi Gent – West Ham, cele mai tari meciuri

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 15:45

Reclamă
Sferturile de finală ale Conference League: Lech Poznan – Fiorentina şi Gent – West Ham, cele mai tari meciuri

Sferturile de finală ale Conference League: Lech Poznan - Fiorentina şi Gent - West Ham

Tragerea la sorţi a UEFA Conference League / Profimedia Images

Au fost trase la sorţi sferturile de finală ale Conference League. Lech Poznan – Fiorentina şi Gent – West Ham sunt cele mai tari meciuri din a treia competiţie inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, echipa care a eliminat-o pe Lazio, Alkmaar, va juca împotriva lui Anderlecht, iar Basel o va întâlni pe Nice, în celelalte două sferturi de finală ale Conference League.

Sferturile de finală ale Conference League

Sferturi

Semifinale

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa la 13 aprilie turul şi la 20 aprilie returul. Semifinalele vor avea loc la 11 şi 18 mai, iar finala este programată la 7 iunie.

Reclamă

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League

Sferturi

Semifinale

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa la 13 aprilie turul şi la 20 aprilie returul. Semifinalele vor avea loc la 11 şi 18 mai, iar finala este programată la 31 mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și