Închide meniul

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League. Meciuri de „foc”: Manchester United – Sevilla şi Juventus – Sporting

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 14:40

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League. Meciuri de „foc: Manchester United – Sevilla şi Juventus – Sporting

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League

Tragerea la sorţi din Europa League a avut loc la Nyon / Profimediaimages

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale UEFA Europa League. Manchester United şi Juventus au meciuri „de foc” şi pot fi adversare chiar în semifinalele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragerea la sorţi a avut loc la Nyon şi a fost tras tot traseul până în ultimul act. Finala este programată să se dispute la Budapesta, pe Puskas Arena, pe 31 mai.

S-au tras la sorţi sferturile de finală ale Europa League

Acestea sunt sferturile de finală din Europa League:

Semifinalele Ligii Europa:

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa la 13 aprilie turul şi la 20 aprilie returul. Semifinalele vor avea loc la 11 şi 18 mai, iar finala este programată la 31 mai.

Reclamă

Ce s-a întâmplat în returul optimilor de finală din Europa League

Echipa portugheză Sporting Lisabona a eliminat din Liga Europa, joi seara, în deplasare, gruparea engleză Arsenal Londra, după loviturile de departajare. Lusitanii s-au calificat în sferturile de finală.

Sporting Lisabona a furnizat surpriza optimilor din Liga Europa, eliminând după lovituri de departajare pe liderul din Premier League, Arsenal Londra. După 1-1 în timpul regulamentar şi două reprize de prelungiri fără gol, calificarea s-a decis la 11 metri, unde, după ce primele şapte lovituri au fost transformate, Gabriel Martinelli (Arsenal) a ratat, iar Nuno Santos a înscris apoi golul care a trimis pe Sporting în finală.

La San Sebastian, într-un meci arbitrat de o brigadă românească avându-l pe Istvan Kovacs la centru, Real Sociedad şi AS Roma au încheiat la egalitate, dar învingătoare în prima manşă cu 2-0, echipa italiană a mers mai departe, în sferturi.

Reclamă 4 / 0/3

Ferencvaros nu a rezistat în faţa germanilor de la Bayer Leverkusen, care au învins la Budapesta cu acelaşi scor din prima manşă, 2-0, anunţă news.ro.

După egalul de la Berlin, 3-3, belgienii de la Union St Gilloise s-au impus cu 3-0 pe teren propriu, calificându-se şi ei în sferturi.

Echipele calificate în sferturile Ligii Europa sunt următoarele: Sporting Lisabona, AS Roma, Bayer Leverkusen, Union St Gilloise, Feyenoord, Manchester United, Juventus Torino şi FC Sevilla.

Rezultate înregistrate joi în meciurile manşei secunde din optimile Ligii Europa

Real Sociedad – AS Roma 0-0;

Arsenal Londra – Sporting Lisabona 1-1 (Xhaka 19 / Pedro Goncalves 62) 3-5 la lovituri de la 11 m.

Ferencvaros Budapesta – Bayer Leverkusen 0-2 (Diaby 3, Adli 81);

Union Saint-Gilloise – Union Berlin 3-0 (Teuma 18, Amani 63).

Reclamă

Feyenoord Rotterdam – Şahtior Doneţk 7-1 (Gimenez 9, Kökçü 24, 38 penalti, Idrissi 49, 60, Jahanbakhsh 64, Danilo Pereira 67 / Kelsy 87);

Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (Rashford 56);

Freiburg – Juventus 0-2 (Vlahovic 45 penalti, Chiesa 90+5);

Fenerbahce – FC Sevilla 1-0 (E. Valencia 41 penalti).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și