Închide meniul

Cosmin Contra, a doua victorie la rând pe banca lui Damac! Fostul selecționer l-a depășit pe Mirel Rădoi în clasamentul din Arabia Saudită

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 17:29

Reclamă
Cosmin Contra, a doua victorie la rând pe banca lui Damac! Fostul selecționer l-a depășit pe Mirel Rădoi în clasamentul din Arabia Saudită

Cosmin Contra, o nouă victorie pe banca lui Damac

Cosmin Contra, în timpul unui meci/ Hepta

Cosmin Contra a obținut a doua victorie consecutivă pe banca lui Damac. Grație succesului de pe teren propriu, cu Al-Batin, formația fostului selecționer a depășit-o în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită pe Al-Tai, trupa lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a preluat-o pe Damac la începutul lunii martie. În prima ligă din Arabia Saudită, „Guriță” se va duela cu Mirel Rădoi și Marius Șumudică.

Cosmin Contra, a doua victorie la rând pe banca lui Damac

Cosmin Contra face minuni pe banca lui Damac. Antrenorul român a obținut a două victorie consecutivă, la al doilea meci al său pe banca saudiților.

Damac s-a impus la limită în duelul cu Al-Batin, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Al Ammar, în startul meciului, mai exact în minutul șase.

A fost a doua victorie la rând obținută de Damac, după succesul din runda precedentă chiar cu Al-Tai, formația lui Mirel Rădoi. Atunci, Contra s-a impus cu 3-1 în duelul foștilor selecționeri ai României.

Reclamă
Reclamă 4

Cosmin Contra a adus un suflu pozitiv la Damac, deoarece echipa traversa o perioadă extrem de modestă până la venirea antrenorului român. Mai exact, până la cele două victorii înregistrate la rând, Damac avea o singură victorie, în 12 partide disputate în Arabia Saudită.

Grație succesului cu Al-Batin, Damac a acumulat 28 de puncte, după 21 de runde disputate. Trupa lui Cosmin Contra a depășit-o pe Al-Tai, formația lui Mirel Rădoi, care ocupă locul 7, cu 26 de puncte în prima ligă din Arabia Saudită.

Mirel Rădoi, egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai a reușit să egaleze în prelungiri

Mirel Rădoi a obținut un egal dramatic în Arabia Saudită! Al-Tai, formația antrenată de român, a reușit să scoată un punct chiar în prelungirile meciului cu Al Khaleej, scor 2-2.

Reclamă

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost condusă cu 0-2, după o primă repriză foarte modestă. În actul secund, însă, elevii tehnicianului român și-au revenit și au reușit să egaleze. Al Johani a redus din diferență în minutul 80, iar gazdele au înscris în proprie poartă în minutul 90+3, stabilind astfel scorul final, 2-2.

Rezultatul este unul pozitiv, ținând cont de desfășurarea meciului. Totuși, Al-Khaleej ocupă doar locul 14 în prima ligă arabă, fiind pe loc retrogradabil.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă

Cosmin Contra a oferit prima reacție după ce a semnat cu noua echipă Damac, ocupanta locului 9 din prima liga a Arabiei Saudite. Antrenorul român nu mai antrenase de 9 luni până să semneze contractul cu trupa saudită.

Cosmin Contra s-a arătat entuziasmat de alegerea făcută și abia așteaptă să se dueleze cu Marius Șumudică și Mirel Rădoi, ceilalți antrenori români din Arabia Saudită.

„Mă bucur că putem avea aici derby-uri între antrenori români, asta înseamnă că orice antrenor român care a trecut pe aici, prin Arabia Saudită, a făcut o treabă bună”, a spus Cosmin Contra pentru sport.ro.

Cosmin Contra a mers la Damac FC cu propriul staff și va fi plătit „regește” de conducătorii saudiți. Potrivit gsp.ro, antrenorul român va încasa un salariu de 2.8 milioane de euro în primul sezon, la noua echipă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și