Închide meniul
Video

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 martie 2023, 20:48

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23

Ana Maria Pîrvu / Antena Sport

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a reușit să cucerească medalia de bronz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătoarea, pasionată și de desen, s-a luptat și pentru părinții ei în Polivalentă. Tatăl e plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea și frații ei să poată avea o viață mai bună.

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Ca la razboi s-a luptat Ana Maria Pîrvu pentru medalia de bronz la europeanul de seniori sub 23 de ani de la București. Fata i-a dedicat medalia tatălui care este plecat la muncă în Danemarca. Cei doi se văd foarte rar și, de obicei, doar de sărbători.

Reporter: Cum crezi că se simte tata?: „Cred că în al nouălea cer, cum mă simt și eu!

Reporter: Cât de des vă vedeți?: „De sărbători, poate nici atunci”

Reclamă

Ana Maria Pîrvu spune că cei doi frați mai mari au ajutat-o să aleagă acest drum, iar desenul o ajută să își limpezească gândurile.

„Cand eram mai mici ne ciondăneam. La un moment dat făceam lupte în casă. Desenul mă ajuta să-mi pun gândurile în ordine”, a mai spus Ana Maria Pîrvu.

Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23

Denis Mihai i-a adus României medalia de aur la Campionatul European de Lupte U23 care are loc la Sala Polivalentă. Este o performanţă remarcabilă reuşită de sportivul din Bacău.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Mihai a adus primul aur al României la Europeanul de seniori sub 23 de ani, de la Bucureşti. A fost purtat pe brate de prieteni.

În finală, Denis Mihai l-a bătut pe un armean şi a luat primul lui aur european.

„(Reporter: Acesta este primul aur?) La nivel înalt, da. Deocamdată nu ştiu cum este, poate dacă ne mai întâlnim şi altă dată, o sa vă spun„, a spus Denis Mihai pentru AntenaSport.

Denis a băgat deja spaima în adversari. Şi vrea să o facă şi la Jocurile Olimpice.

„(Reporter: Tu eşti Denis pericol public?) La lupte! (Reporter: Care este visul tău?) Să iau cât mai multe medalii la Olimpiadă„, a mai spus luptătorul român.

La Europeanul de la Bucuresti, Denis Mihai i-a avut aproape pe prietenii lui. Anul trecut, a câştigat bronzul la competiţia similară de la Plovdiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și