Închide meniul
Video

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Sebastian Cristian Publicat: 17 martie 2023, 20:48

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23

Ana Maria Pîrvu / Antena Sport

  • Curg medaliile pentru Româniia la Campioatul European de Lupte U23
  • Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a reușit să cucerească medalia de bronz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătoarea, pasionată și de desen, s-a luptat și pentru părinții ei în Polivalentă. Tatăl e plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea și frații ei să poată avea o viață mai bună.

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Ca la razboi s-a luptat Ana Maria Pîrvu pentru medalia de bronz la europeanul de seniori sub 23 de ani de la București. Fata i-a dedicat medalia tatălui care este plecat la muncă în Danemarca. Cei doi se văd foarte rar și, de obicei, doar de sărbători.

Reclamă

Reporter: Cum crezi că se simte tata?: „Cred că în al nouălea cer, cum mă simt și eu!

Reporter: Cât de des vă vedeți?: „De sărbători, poate nici atunci”

Reclamă

Ana Maria Pîrvu spune că cei doi frați mai mari au ajutat-o să aleagă acest drum, iar desenul o ajută să își limpezească gândurile.

„Cand eram mai mici ne ciondăneam. La un moment dat făceam lupte în casă. Desenul mă ajuta să-mi pun gândurile în ordine”, a mai spus Ana Maria Pîrvu.

Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23

Denis Mihai i-a adus României medalia de aur la Campionatul European de Lupte U23 care are loc la Sala Polivalentă. Este o performanţă remarcabilă reuşită de sportivul din Bacău.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Mihai a adus primul aur al României la Europeanul de seniori sub 23 de ani, de la Bucureşti. A fost purtat pe brate de prieteni.

În finală, Denis Mihai l-a bătut pe un armean şi a luat primul lui aur european.

„(Reporter: Acesta este primul aur?) La nivel înalt, da. Deocamdată nu ştiu cum este, poate dacă ne mai întâlnim şi altă dată, o sa vă spun„, a spus Denis Mihai pentru AntenaSport.

Denis a băgat deja spaima în adversari. Şi vrea să o facă şi la Jocurile Olimpice.

„(Reporter: Tu eşti Denis pericol public?) La lupte! (Reporter: Care este visul tău?) Să iau cât mai multe medalii la Olimpiadă„, a mai spus luptătorul român.

La Europeanul de la Bucuresti, Denis Mihai i-a avut aproape pe prietenii lui. Anul trecut, a câştigat bronzul la competiţia similară de la Plovdiv.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Alte sporturi • 16 feb., 22:17
Kateryna Zelenykh şi Alexandra Anghel au obţinut medalii de argint pentru România la Europenele de lupte de la Bucureşti!
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Alte sporturi • 3 nov., 12:22
Jerome France poate scrie istorie în Super Rally în acest weekend
Guvernul sprijină organizarea unei noi finale Europa League în România
Europa League • 27 oct., 16:44
FOTO
Guvernul sprijină organizarea unei noi finale Europa League în România. Decizia luată de autorități
FEA Championship Equinox este sâmbătă de la 18:00, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 23 sept., 17:59
Gala de kickboxing FEA Championship Equinox a fost LIVE în AntenaPLAY