Închide meniul
Video

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

De Sebastian Cristian
Publicat: 17 martie 2023, 20:48

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a reușit să cucerească medalia de bronz.

Reclamă

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23

Ana Maria Pîrvu / Antena Sport

Luptătoarea, pasionată și de desen, s-a luptat și pentru părinții ei în Polivalentă. Tatăl e plecat la muncă în străinătate, pentru ca ea și frații ei să poată avea o viață mai bună.

Reclamă

Curg medaliile pentru România la Campionatul European de Lupte U23! Ana Maria Pîrvu a câștigat medalia de bronz

Ca la razboi s-a luptat Ana Maria Pîrvu pentru medalia de bronz la europeanul de seniori sub 23 de ani de la București. Fata i-a dedicat medalia tatălui care este plecat la muncă în Danemarca. Cei doi se văd foarte rar și, de obicei, doar de sărbători.

Reclamă

Reporter: Cum crezi că se simte tata?: „Cred că în al nouălea cer, cum mă simt și eu!

Reporter: Cât de des vă vedeți?: „De sărbători, poate nici atunci”

Ana Maria Pîrvu spune că cei doi frați mai mari au ajutat-o să aleagă acest drum, iar desenul o ajută să își limpezească gândurile.

„Cand eram mai mici ne ciondăneam. La un moment dat făceam lupte în casă. Desenul mă ajuta să-mi pun gândurile în ordine”, a mai spus Ana Maria Pîrvu.

Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23

Denis Mihai i-a adus României medalia de aur la Campionatul European de Lupte U23 care are loc la Sala Polivalentă. Este o performanţă remarcabilă reuşită de sportivul din Bacău.

Denis Mihai a adus primul aur al României la Europeanul de seniori sub 23 de ani, de la Bucureşti. A fost purtat pe brate de prieteni.

În finală, Denis Mihai l-a bătut pe un armean şi a luat primul lui aur european.

„(Reporter: Acesta este primul aur?) La nivel înalt, da. Deocamdată nu ştiu cum este, poate dacă ne mai întâlnim şi altă dată, o sa vă spun„, a spus Denis Mihai pentru AntenaSport.

Denis a băgat deja spaima în adversari. Şi vrea să o facă şi la Jocurile Olimpice.

„(Reporter: Tu eşti Denis pericol public?) La lupte! (Reporter: Care este visul tău?) Să iau cât mai multe medalii la Olimpiadă„, a mai spus luptătorul român.

La Europeanul de la Bucuresti, Denis Mihai i-a avut aproape pe prietenii lui. Anul trecut, a câştigat bronzul la competiţia similară de la Plovdiv.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
19:47 Fabio Pechhia, după Parma – Palermo 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY: „E nevoie de jucători ca Dennis Man” 19:21 FotoDinamo, campioană în Liga Zimbrilor! „Dulăii” au cucerit al şaptelea titlu la rând şi al 19-lea din istorie 19:12 FotoSuma uriaşă pe care Gigi Becali o cheltuie în fiecare lună pentru fetele sale, soţia sa şi pentru el 19:00 LIVE TEXTBayern Munchen – Borussia Dortmund 4-0! Muller a reuşit „dubla”! Manchester City şi Arsenal, victorii categorice! Toate rezultatele, AICI 19:00 Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru CSA Steaua: „Echipele care nu au dreptul să promoveze, nu au ce să caute în play-off!” 18:39 Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City – Liverpool 4-1: „Este excepţional!” 18:33 Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care nu a fost inclus în lotul lui Rangers pentru meciul cu Dundee 18:03 Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City – Liverpool 4-1: „E inacceptabil!” 18:02 FotoSorana Cîrstea, mesaj mobilizator după ce a fost eliminată în semifinale la Miami: „E timpul să reîncărcăm bateriile pentru sezonul de zgură” 17:30 Ella Toone, mesaj clar înainte de Anglia – Brazilia: „Abia aşteptăm!” Women’s Finalissima va fi în AntenaPLAY, pe 6 aprilie, de la 21:45
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Vasile Andrei este invitatul lui Dan Pavel
Extra • 15 mart., 8:00
AS.ro LIVE | Vasile Andrei a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea portdrapelului României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice
Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23
Alte sporturi • 14 mart., 20:58
Denis, pericol public! Denis Mihai i-a adus României medalia de AUR la Campionatul European de Lupte U23
Bătaie de vis la Paris! AntenaPLAY transmite o super gala de MMA duminică seara
FIGHT • 22 ian., 23:50
A fost show total la Gala Hexagone, în AntenaPLAY! Bătaie de vis la Paris. Cine a câştigat main-eventul
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea