Închide meniul

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis!

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 16:33

Reclamă
Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis!

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis

Daniil Medvedev / Profimedia

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis! Jucătorul de tenis rus este calificat în semifinalele de la Indian Wells, unde îl va înfrunta pe Frances Tiafoe. Meciul este programat astăzi, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev (27 de ani) se află pe locul 6 în clasamentul ATP.

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis

Medvedev susține că obiectivul său principal, în tenis, este acela de a nu avea regrete, atunci când își va încheia cariera.

„Cel mai important obiectiv al meu este să nu am regrete când îmi voi încheia cariera. În sensul meciului cu Rafa [în finala Openului Australiei din 2022], cu siguranță regret că nu l-am putut câștiga și că nu am câștigat al doilea Slam al meu. Am fost aproape, am luptat. Am luptat până la final. Poate că am ratat câteva lovituri, dar ăsta e sportul. Până acum, simt că îmi ating obiectivul, chiar și anul trecut, nu a fost cel mai bun an, dar am încercat.

Nu vreau ca atunci când voi avea 35 de ani sau orice altă vârstă și mă voi retrage, nu vreau să spun, așa cum am auzit alți jucători de tenis spunând: «dacă aș fi făcut asta diferit în cariera mea, poate cariera mea ar fi fost mai bună sau regret că am făcut asta». Vreau ca, atunci când îmi voi încheia cariera, indiferent de câte Slam-uri, turnee câștigate sau orice altceva, să știu doar că am dat tot ce am avut mai bun. Am încercat din greu și am făcut tot ce am putut, iar anul acesta a funcționat. Așa că acesta este cel mai mare obiectiv al meu”, a declarat Medvedev, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Daniil Medvedev a câștigat turneul ATP de la Dubai

La începutul acestei luni, Daniil Medvedev a devenit noul campion de la Dubai. Rusul l-a învins, în finală, pe Andrey Rublev, scor 6-2, 6-2.

„Este uimitor, deoarece la începutul anului nu a fost perfect. În tenis, când nu câștigi meciuri, ai îndoieli. Acum mă simt mai bine”, a declarat Medvedev, după ce a câștigat turneul de la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și