Închide meniul

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis!

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 16:33

Reclamă
Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis!

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis

Daniil Medvedev / Profimedia

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis! Jucătorul de tenis rus este calificat în semifinalele de la Indian Wells, unde îl va înfrunta pe Frances Tiafoe. Meciul este programat astăzi, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev (27 de ani) se află pe locul 6 în clasamentul ATP.

Daniil Medvedev a vorbit despre obiectivul pe care îl are în tenis

Medvedev susține că obiectivul său principal, în tenis, este acela de a nu avea regrete, atunci când își va încheia cariera.

„Cel mai important obiectiv al meu este să nu am regrete când îmi voi încheia cariera. În sensul meciului cu Rafa [în finala Openului Australiei din 2022], cu siguranță regret că nu l-am putut câștiga și că nu am câștigat al doilea Slam al meu. Am fost aproape, am luptat. Am luptat până la final. Poate că am ratat câteva lovituri, dar ăsta e sportul. Până acum, simt că îmi ating obiectivul, chiar și anul trecut, nu a fost cel mai bun an, dar am încercat.

Nu vreau ca atunci când voi avea 35 de ani sau orice altă vârstă și mă voi retrage, nu vreau să spun, așa cum am auzit alți jucători de tenis spunând: «dacă aș fi făcut asta diferit în cariera mea, poate cariera mea ar fi fost mai bună sau regret că am făcut asta». Vreau ca, atunci când îmi voi încheia cariera, indiferent de câte Slam-uri, turnee câștigate sau orice altceva, să știu doar că am dat tot ce am avut mai bun. Am încercat din greu și am făcut tot ce am putut, iar anul acesta a funcționat. Așa că acesta este cel mai mare obiectiv al meu”, a declarat Medvedev, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Daniil Medvedev a câștigat turneul ATP de la Dubai

La începutul acestei luni, Daniil Medvedev a devenit noul campion de la Dubai. Rusul l-a învins, în finală, pe Andrey Rublev, scor 6-2, 6-2.

„Este uimitor, deoarece la începutul anului nu a fost perfect. În tenis, când nu câștigi meciuri, ai îndoieli. Acum mă simt mai bine”, a declarat Medvedev, după ce a câștigat turneul de la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și