Închide meniul

Daniil Medvedev, noul campion de la Dubai! Rusul a avut o săptămână de vis în care l-a învins inclusiv pe Novak Djokovic

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 20:40

Daniil Medvedev, noul campion de la Dubai! Rusul a avut o săptămână de vis în care l-a învins inclusiv pe Novak Djokovic

Daniil Medvedev, noul campion de la Dubai!

Daniil Medvedev, Dubai / Profimedia

Daniil Medvedev este noul campion de la Dubai! Rusul a avut o săptămână de vis în Emiratele Arabe Unite, unde a reușit să-l învingă chiar și pe Novak Djokovic în drumul său spre trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul ATP de la Dubai este unul dintre cele mai importante din calendar, el făcând parte din categoria ATP 500 și fiind dotat cu premii totale de 2.855.495 de dolari.

Daniil Medvedev, noul campion de la Dubai! Rusul a avut o săptămână de vis în care l-a învins inclusiv pe Novak Djokovic

După ce vineri l-a învins în semifinală pe Novak Djokovic, scor 6-4, 6-4, Daniil Medvedev a avut parte de un meci mult mai ușor în marea finală împotriva lui Andrey Rublev. Compatriotul lui Medvedev nu a reușit să-l pună în dificultate în niciun moment, iar meciul a durat numai o oră și 8 minute.

Campionul de la US Open din 2021 a controlat meciul încă de la început, iar replica lui Rublev nu a fost suficient de solidă pentru a emite pretenții la trofeu. Astfel, după doar 68 de minute, tabela indica un clar 6-2, 6-2 în faoavrea lui Daniil Medvedev, care a ajuns la al treilea trofeu câștigat în 2023, după cele de la Rotterdam și Doha.

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: „El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Carlos Alcaraz are cuvinte mari pentru un rival din circuit. Cel considerat viitorul tenisului masculin l-a lăudat pe Novak Djokovic, scoțând în evidență încă o dată calitățile extraordinare ale sârbului. Câștigătorul US Open din 2022 l-a numit pe Nole „zeu al ATP-ului” și a recunoscut că multiplul campion sârb nu are niciun punct slab.

Reclamă

„Nu are slăbiciuni. Fiecare lovitură este grozavă. Condiția lui fizică este uimitoare, condiția lui mentală este fantastică. Este ca un zeu al ATP-ului și l-am admirat de-a lungul anilor, rămânând la același nivel, rămânând în top. Este foarte dificil și admir acest lucru”, a declarat Carlos Alcaraz la Buenos Aires.

În prezent, Novak Djokovic și Rafael Nadal au cele mai multe Grand Slam-uri din istoria tenisului masculin, 22 pentru fiecare dintre cei doi. Sârbul însă este considerat favorit și la următoarele turnee majore ale acestui an, dată fiind situația medicală dificilă prin care a tot trecut Rafael Nadal în ultimii ani.

Carlos Alcaraz, tenismen spaniol de 19 ani, este deja privit drept viitorul tenisului masculin. Sportivul născut în Regiunea Murcia a câștigat deja un titlu de Grand Slam, după ce l-a învins pe Casper Ruud la US Open, în 2022, scor 6–4, 2–6, 7–6(7–1), 6–3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOStart întârziat la PAOK – AEK! Meciul va fi live, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și