Închide meniul
Video

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Campionilor: „Avem șansele noastre!”. Ce a spus Xavi Pascual, înaintea „dublei” cu Kiel

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2023, 22:24

Reclamă

Dinamo visează la calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Dinamo visează la calificarea în sferturile Ligii Campionilor / Hepta

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. „Dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor avea o misiune infernală în fața echipei din Germania. De-a lungul timpului, Kiel a câștigat de 4 ori Liga Campionilor, iar nemții vor încerca să repede performanța și în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii se vor duela în play-off-ul pentru sferturile de finală cu germanii de la Kiel pe 22 martie, la București, și pe 29 martie, în deplasare.

Dinamo visează la o calificare miraculoasă în sferturile Ligii Campionilor: „Avem șansele noastre!”

Valentin Ghionea este optimist înaintea dublei „de foc” cu Kiel. Jucătorul de la Dinamo crede în șansele echipei sale.

„Am muncit un an întreg pentru ‘dubla’ asta. Suntem în cărți și avem șansele noastre!”, a spus Valentin Ghionea, înaintea meciului tur cu Kiel, de la București.

Xavi Pascual a fost mai reținut în privința șanselor de calificare. Antrenorul spaniol al clubului din „Ștefan cel Mare” este de părere că elevilor săi le va fi extrem de greu să-i învingă pe cei de la Kiel.

Reclamă

Tribunele din Sala Polivalentă vor fi pline la ora meciului de miercuri. 5.000 de fani dinamoviști vor juca rolul celui de-al 8-lea jucător și îi vor împinge de la spate pe handbaliștii lui Xavi Pascual.

„Dacă Kiel joacă la sută la sută, posibilitatea noastră de calificare e minimă. Jucăm cu 8 jucători, sigur. Dar jucăm cu Kiel și nu știu dacă e suficient nici cu 8 jucători”, a declarat Xavi Pascual, înainte de Dinamo – Kiel.

Dinamo s-a calificat la pas în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor

Dinamo a încheiat pe locul 5 grupa A din Liga Campionilor. Formația lui Xavi Pascual a adunat 13 puncte în cele 14 meciuri. 5 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri au înregistrat „dulăii” în grupa din care au mai făcut parte echipe precum PSG și GOG.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviștii își asiguraseră calificarea în optimile de finală cu 3 etape rămase din faza grupelor.

PSG și Magdeburg au încheiat grupa pe primele două locuri și au avansat direct în sferturile de finală. Alături de Dinamo, au mai obținut „biletele” pentru optimi Telekom Veszprem, GOG și Wisla Plock.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și