Închide meniul

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 februarie 2023, 0:05

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo handbal / Hepta

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin. Formația alb-roșie a profitat de victoria danezilor de la GOG în fața polonezilor de la Wisla Plock cu scorul de 31-24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Dinamo se află pe locul 5 din grupa A, cu 11 puncte obținute.

Dinamo, performanță extraordinară! S-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, deși mai are de jucat trei partide din grupa A.

„Suntem în play-off-ul EHF Champions League! Munca echipei noastre din acest sezon este încununată cu o calificare ISTORICĂ!

Wisla Plock a pierdut în această seară la GOG, scor 31-24, și nu mai poate ajunge Dinamo indiferent ce se întâmplă în meciurile rămase.
Mai avem o miză, o clasare pe locurile 4-5! Ne mai trebuie cel puțin o victorie! Mâine seară avem meci de gală la Paris, cu PSG, însă pe 23 februarie jucăm în Sala Polivalentă cu GOG!

Reclamă

Haideți să facem sală plină, să ne bucurăm împreună de calificarea istorică! Trebuie să demonstrăm că merităm wild-card sezonul viitor!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo pe pagina de Facebook.

Wisla Plock era singura formație care îi mai putea pune probleme lui Dinamo, în încercarea de a termina în primele șase echipe din grupa A. Pentru a face acest lucru, polonezii ar fi trebuit să aibă un parcurs perfect în ultimele trei meciuri, însă au fost învinși categoric de GOG.

Reclamă 4 / 0/3

„Va fi un meci foarte complicat pentru noi. Obiectivele noastre sunt trebuie să fie realiste. E o problemă dacă gândim că putem câștiga toate meciurile din Liga Campionilor, înseamnă că nu avem cunoștințe despre handbalul european. Nu e ușor să câștigi afară, e normal că pierdem meciuri, e normal când Porto câștigă acasă. Asta e normalitatea.

Eu cred că meciul cu PSG nu depinde de noi. Depinde de PSG. E o echipă mai bună decât noi, în proporție de 100%. Nu e de ajuns ca noi să jucăm la un nivel bun. Avem nevoie și ca ei să nu joace bine. Parisul e o echipă mare, are jucători incredibili. Aceasta e realitatea. Când joci cu PSG, Veszprem, Barcelona, e normal că e greu.

Dar mergem la Paris cu mentalitatea de a câștiga meciul. Dacă m-ar mulțumi un egal? Normal (n.r. gesticuelază)! Dar e un meci foarte complicat.

Fanii sunt foarte importanți pentru noi. Cu Porto, fanii au fost cu noi, e imporant lucrul acesta, chiar dacă au fost decepționați după meciul de acolo”, a spus Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo, despre meciul de joi cu PSG.

Clasamentul grupei A

1. PSG – 18 puncte
2. Telekom Veszprem – 16 puncte
3. Magdeburg – 14 puncte
4. GOG – 13 puncte
5. Dinamo – 11 puncte
6. PPD Zagreb – 8 puncte
7. Wisla Plock – 7 puncte
8. Porto – 3 puncte

Programul lui Dinamo în finalul grupei A din Liga Campionilor

  • PSG – Dinamo, 16 februarie, ora 21:45
  • Dinamo – GOG, 23 februarie, ora 19:45
  • Magdeburg – Dinamo, 02 martie, ora 21:45
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și