Închide meniul
Video

Julia Sauter, pe locul 22 la programul scurt şi calificare la programul liber! Campionatul Mondial de Patinaj, LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 14:45 / Actualizat: 13 iulie 2023, 20:47

Reclamă

Julia Sauter, pe locul 22 la programul scurt şi calificare la programul liber

Julia Sauter, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic / Antena 1

Julia Sauter a terminat pe locul 22 programul scurt de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic. Românca a concurat LIVE în AntenaPLAY, miercuri, şi a obţinut punctajul necesar pentru a putea participa şi la programul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sauter a acumulat 56,02 puncte şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Julia Sauter, pe locul 22 la programul scurt şi calificare la programul liber

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 11:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi azi la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Sauter a ajuns la Mondiale după ce a obținut cea mai bună clasare din istoria României, la Europene, locul 10 la Esppo, în Finlanda. Ea a acumulat un total de 160.42 puncte. Până în ianuarie, 14 fusese poziția cea mai bună pentru țara noastră.

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Reclamă 4 / 0/3

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia, citată de sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-0. Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și