Închide meniul

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru! Răspunsul patronului de la FCSB: „Pe 25 de milioane de euro îl dau!”

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 12:12

Reclamă
Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru! Răspunsul patronului de la FCSB: „Pe 25 de milioane de euro îl dau!

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali, în faţa Palatului/ Mediafax Foto / Marian Ilie

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul său din Aleea Alexandru. Patronul de la FCSB a dat răspunsul imediat, şi a dezvăluit că nu îşi va ceda proprietatea fără să primească în schimbul ei suma colosală de 25 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2022, Gigi Becali a afirmat că a trecut Palatul din Aleea Alexandru pe numele fetelor sale, Teodora, Alexandra şi Cristina.

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali a confirmat faptul că a fost contactat de oficiali de la Ambasada din Qatar, cu privire la Palatul din Aleea Alexandru. Patronul de la FCSB susţine că nu este tentat de prima ofertă venită pe numele proprităţii sale, de 20 de milioane de euro.

Becali a transmis faptul că este dispus să îşi vândă Palatul doar pe suma de 25 de milioane de euro, sumă pe care cei din Qatar nu sunt dispuşi să o ofere.

Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani.

Reclamă

Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere.

Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20″, a declarat Gigi Becali, pentru cancan.ro.

Palatul din Aleea Alexandru este unul dintre bunurile de preţ ale lui Gigi Becali. Construcţia datează din 1915, fiind o copie a unei clădiri celebre din Paris, Palatul Biron.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, clădirea a fost a avocatului Iancu Manu, iar ulterior a devenit locuinţa prim-ministrului Petru Groza. După 1989, Palatul din Aleea Alexandru a intrat în posesia industriaşului Max Auschnitt, iar aceştia l-au vândut în 2006, în schimbul a 7 milioane de euro, lui Gigi Becali.

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru şi pregăteşte un „tun” financiar uriaş. Patronul lui FCSB ar putea renunţa la unul dintre cele mai de preţ bunuri ale familiei. Omul de afaceri a fost dat de gol de Dumitru Dragomir.

„Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade.

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Dragomir anunţă că, pentru moment, latifundiarul din Pipera nu ia în calcul să îşi vândă Palatul. O va face, în cazul în care va primi o ofertă care să îl tenteze cu adevărat.

„Nu se gândește să-l vândă. Nu știu ce-o fi zis slujitorul, eu zic așa. La Gigi Becali, în afară de familie și țară, totul e de vânzare.

Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul. L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo„, a spus fostul preşedinte al LPF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și