Închide meniul

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru: „Îi dau 25 de milioane de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2023, 14:00 / Actualizat: 21 martie 2023, 15:03

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru: „Îi dau 25 de milioane de euro!

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Gigi Becali îşi poate vinde Palatul din centrul Bucureştiului

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru şi pregăteşte un „tun” financiar uriaş. Patronul lui FCSB ar putea renunţa la unul dintre cele mai de preţ bunuri ale familiei. Omul de afaceri a fost dat de gol de Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curg ofertele pentru Palatul lui Gigi Becali. „Mitică” Dragomir a dezvăluit că, în momentul de faţă, cea mai mare propunere a venit de la doi oameni de afaceri. Aceştia sunt dispuşi să achite 25 de milioane de euro!

Gigi Becali are patru oferte pentru a-şi vinde Palatul din Aleea Alexandru

Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade.

Reclamă

O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Dragomir anunţă că, pentru moment, latifundiarul din Pipera nu ia în calcul să îşi vândă Palatul. O va face, în cazul în care va primi o ofertă care să îl tenteze cu adevărat.

Reclamă

Nu se gândește să-l vândă. Nu știu ce-o fi zis slujitorul eu zic așa. La Gigi Becali, în afară de familie și țară, totul e de vânzare.

Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul. L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo.

Știi câte ambasade ar vrea să aibă Palatul lui Gigi Becali. Sunteți nebuni? Păi în fața parcului, la 200 de metri de parc? Emiratele, Arabia Saudită, Bahrain nu știu de Qatar au bani mulți. Dacă a fost mai deștept ca noi? A cumpărat cu 30 de cenți metrul de pământ și îl dă acum cu 300? Ce să mai crezi de el?

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine mă ruga cu 1 dolar. Acum 25 de ani. Eu aveam bani și mă ruga cu un dolar metrul. Exact aici unde am cumpărat acum cu 300„, a spus fostul preşedinte al LPF.

Gigi Becali a trecut Palatul pe numele fetelor lui

Gigi Becali a cedat Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a dezvăluit, anul trecut, că nu mai este proprietarul din acte al uriașului imobil situat în apropiere de Piața Victoriei, din București.

Becali a anunțat că a trecut Palatul din Aleea Alexandru pe numele celor 3 fete, Teodora, Alexandra și Cristina. Le-a făcut şi o promisiune uimitoare fetelor sale.

Palatul nu mai este pe numele meu, ci al fetelor. Sunt 3400 mp, dintre care 2000 teren liber. Le-am zis la fete: ‘Vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Gigi Becali a plătit 7 milioane de dolari pentru Palatul din Capitală, care pe vremuri servea drept Ambasadă a Argentinei. Finanțatorul FCSB-ului a achiziționat clădirea în 2006, după ce i-a trimis banii în bancă fostului proprietar american. În ciuda faptului că cei doi bătuseră palma, în tranzacție a intervenit altcineva care voia să-i dea planurile peste cap lui Gigi Becali.

Pe vremuri, aveam o cunoștință aici, când eram mai tânăr, și când treceam pe aici vedeam numai Armată. Aici a fost Ambasada Argentinei. Și zice unul, Cuptor, că aici cere 13 milioane, dar Palatul normal face 7 milioane de dolari. Și proprietarul o vinde în America. Am venit aici, am văzut… 3.400 de metri (…) În ziua aia am dat telefon, l-am căutat pe ăla, era prin concediu.

Am avut și o revelație. Erau doi prieteni de-ai mei. Unul era cu Securitatea de acum și altul cu Securitatea veche. Și am zis să văd cine îl găsește mai repede pe proprietar. Până la urmă nu l-a găsit niciunul, l-am găsit eu. Am vorbit cu omul și a zis așa: ‘Domne, trebuie să vin în țară, am pe cineva care semnează’. Îl întreb: ‘Cât costă? 7 milioane, da?’. ‘Păi da, dar trebuie să semnezi, banii, cutare’.

Reclamă

Cum a ajuns Gigi Becali în posesia Palatului din Aleea Alexandru

Îi zic: ‘Eu am acolo pe unul care trebuie să semneze’. A zis că trebuie să primească banii în bancă. Zic ‘dă-mi un număr de cont din America și îți trimit banii în America’. După aceea a zis ăla pe la televiziune în America, eu n-am văzut așa om. Și după aia semnează avocatul. Dar el zice ‘păi ai încredere în mine?’. ‘Păi eu m-am interesat de dumneata, din ce familie ești, n-ai cum să fii escroc’.

Era familie evreu-creștin, i-am dat banii înainte, 7 milioane de dolari, i-am băgat banii în bancă și trebuia să vină se semneze avocatul. Avocatul, când să vină se semneze, nu vrea să semneze. I-am dat telefon proprietarului, ‘cum domne, eu i-am dat ordin să semneze’. Mi-a zis avocatul: ‘Da, domnul Gigi. Nu semnez, mi-e frică de Cuptor. Mi-a spus că dacă semnez, mă împușcă’.

El voia să mi-o dea cu 13 milioane. M-am dus direct la Cuptor la birou și i-am zis ‘Am venit să te împușc. Ca să te împușc eu pe tine ca să nu îl mai împuști tu pe ăsta că nu îmi semnează mie. Ești atât de șmecher și mafiot încât împuști? Ești tu mai puternic decât mine? Păi te împușc eu pe tine’. Și mi-a zis: ‘Ho, mă, nebunule, du-te și semnează’. Eu îl cunoșteam pe Cuptor și mi-am permis glumele astea. După m-am dus acolo și mi-a semnat’, a povestit Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!