Închide meniul

La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!”

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 13:35

Reclamă
La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit la ce activitate ar putea deveni campion olimpic. Într-un interviu inedit pentru contul celor de la Rangers, fiul „Regelui” a dezvăluit că se pricepe foarte bine la jocul de table, joc pe care coechipierii de la trupa scoţiană nu îl ştiau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a răspuns unor întrebări neobişnuite, alături de alţi doi coechipieri de la Rangers. Mijlocaşul a fost întrebat chiar şi ce ar schimba la el, dacă ar putea.

La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!”

Ianis Hagi a fost întrebat la ce activitate se pricepe atât de bine, încât dacă ar deveni sport olimpic, ar câştiga o medalie. Fiul „Regelui” nu a stat prea mult pe gânduri şi a declarat că ar fi campion olimpic la table.

Răspunsul i-a pus în încurcătura pe colegii de la Rangers, iar fiul „Regelui” a fost nevoit să le explice ce reprezintă acest joc. Într-un final, Ianis Hagi a concluzionat şi a declarat că tablele reprezintă un joc foarte popular în Balcani.

De asemenea, Ianis Hagi a fost întrebat despre lucrul pe care ar vrea să-l schimbe la el, iar acesta ar fi înălţimea. De asemenea, mijlocaşul de la Rangers a vorbit şi despre ceea ce ar fi făcut, dacă nu ar fi fost fotbalist.

Reclamă

„(N.r. Care ar fi lucrurile pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?) O pungă cu mâncare şi probabil o hartă a insulei.

(N.r. Dacă ar trebui să te descrii ca pe un animal, ce animal ai fi?) O vulpe, pentru că vulpile sunt inteligente.

(N.r. Dacă nu ai fi fotbalist, ce altceva ai face pentru a deveni faimos?) Aş fi antrenor de fotbal. Fotbalul tot ar exista în viaţa mea.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Dacă ai putea transforma orice activitate într-un sport olimpic, la care ai avea şansa să câştigi o medalie olimpică?) Probabil la table. Este un joc comun în Balcani.

(N.r. Ce ai vrea să schimbi la tine?) Mi-aş fi dorit să fiu mai înalt.

(N.r. Ce ţi-ai cumpărat cu primul salariu?) Două perechi de adidaşi”, se arată în interviul acordat pentru contul oficial al celor de la Rangers.

Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională!

Andorra – România LIVE VIDEO Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională! Reacția selecționerului vine după ce Gică Hagi a vorbit în termeni duri despre acesta, deoarece Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați.

„Pentru mine, acesta nu este un subiect și nu ar trebui să fie nici pentru opinia publică. Nu cred că e un început bun pentru o campanie nouă. Echipa națională vine după o secetă de performanțe și avem nevoie de liniște atât cât se poate să o avem.

La momentul când am anunțat lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut și primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, exact în aceeași zi, a fost Ianis Hagi.

În toată această perioadă am ținut legătura constant cu el, cum am făcut cu toți jucătorii care au traversat sau traversează perioade mai dificile. Am comunicat cu el și am transmis că, din punctul nostru de vedere, încă nu este la capacitate maximă. Nu este în toată puterea ca să vină și să ajute echipa națională.

Reclamă

Noi considerăm, văzându-i toate minutele jucate de la revenire, că încă mai are nevoie de timp, sprijin, iar noi suntem alături de el total. Avem încredere mare în revenirea lui și o așteptăm cu nerăbdare. Dar are nevoie de puțină continuitate la echipa de club, pentru a avea 0 riscuri când îl aducem și pentru el, și pentru echipa medicală”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și