Închide meniul

La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 13:35

La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit la ce activitate ar putea deveni campion olimpic. Într-un interviu inedit pentru contul celor de la Rangers, fiul „Regelui” a dezvăluit că se pricepe foarte bine la jocul de table, joc pe care coechipierii de la trupa scoţiană nu îl ştiau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a răspuns unor întrebări neobişnuite, alături de alţi doi coechipieri de la Rangers. Mijlocaşul a fost întrebat chiar şi ce ar schimba la el, dacă ar putea.

La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic: „E ceva comun în Balcani!”

Ianis Hagi a fost întrebat la ce activitate se pricepe atât de bine, încât dacă ar deveni sport olimpic, ar câştiga o medalie. Fiul „Regelui” nu a stat prea mult pe gânduri şi a declarat că ar fi campion olimpic la table.

Răspunsul i-a pus în încurcătura pe colegii de la Rangers, iar fiul „Regelui” a fost nevoit să le explice ce reprezintă acest joc. Într-un final, Ianis Hagi a concluzionat şi a declarat că tablele reprezintă un joc foarte popular în Balcani.

De asemenea, Ianis Hagi a fost întrebat despre lucrul pe care ar vrea să-l schimbe la el, iar acesta ar fi înălţimea. De asemenea, mijlocaşul de la Rangers a vorbit şi despre ceea ce ar fi făcut, dacă nu ar fi fost fotbalist.

Reclamă

„(N.r. Care ar fi lucrurile pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie?) O pungă cu mâncare şi probabil o hartă a insulei.

(N.r. Dacă ar trebui să te descrii ca pe un animal, ce animal ai fi?) O vulpe, pentru că vulpile sunt inteligente.

(N.r. Dacă nu ai fi fotbalist, ce altceva ai face pentru a deveni faimos?) Aş fi antrenor de fotbal. Fotbalul tot ar exista în viaţa mea.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Dacă ai putea transforma orice activitate într-un sport olimpic, la care ai avea şansa să câştigi o medalie olimpică?) Probabil la table. Este un joc comun în Balcani.

(N.r. Ce ai vrea să schimbi la tine?) Mi-aş fi dorit să fiu mai înalt.

(N.r. Ce ţi-ai cumpărat cu primul salariu?) Două perechi de adidaşi”, se arată în interviul acordat pentru contul oficial al celor de la Rangers.

Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională!

Andorra – România LIVE VIDEO Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională! Reacția selecționerului vine după ce Gică Hagi a vorbit în termeni duri despre acesta, deoarece Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista preliminară a stranierilor convocați.

„Pentru mine, acesta nu este un subiect și nu ar trebui să fie nici pentru opinia publică. Nu cred că e un început bun pentru o campanie nouă. Echipa națională vine după o secetă de performanțe și avem nevoie de liniște atât cât se poate să o avem.

La momentul când am anunțat lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut și primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, exact în aceeași zi, a fost Ianis Hagi.

În toată această perioadă am ținut legătura constant cu el, cum am făcut cu toți jucătorii care au traversat sau traversează perioade mai dificile. Am comunicat cu el și am transmis că, din punctul nostru de vedere, încă nu este la capacitate maximă. Nu este în toată puterea ca să vină și să ajute echipa națională.

Reclamă

Noi considerăm, văzându-i toate minutele jucate de la revenire, că încă mai are nevoie de timp, sprijin, iar noi suntem alături de el total. Avem încredere mare în revenirea lui și o așteptăm cu nerăbdare. Dar are nevoie de puțină continuitate la echipa de club, pentru a avea 0 riscuri când îl aducem și pentru el, și pentru echipa medicală”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Recomandări
  • La ce activitate ar putea deveni Ianis Hagi campion olimpic
  • Dezvăluirile fiului „Regelui”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și