Închide meniul

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană: „Cu ei nu mi-e frică!”

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 15:42

Reclamă
Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană: „Cu ei nu mi-e frică!

Mihai Stoichiţă vrea să înfiinţeze Cupa Penitenciarelor

Mihai Stoichiţă, în timpul unui eveniment/ Hepta

Mihai Stoichiţă este convins că România U21 poate să devină campioană europeană. Directorul tehnic de la FRF susţine că „tricolorii mici”, pregătiţi de Emil Săndoi, pot produce surpriza la turneul final care se va desfăşura în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 va disputa două meciuri de pregătire la finalul acestei luni. Echipa naţionala va da repetiţia finală înainte de Campionatul European, şi se va duela cu Portugalia, pe 24 martie, şi cu Germania, pe 28 martie. Europeanul de tineret se va desfăşura în acest an, în vară, şi va fi găzduit de România şi Georgia.

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană

Mihai Stoichiţă a analizat jucătorii de la echipa naţională de tineret. Acesta i-a dat exemplu pe David Miculescu şi Constantin Grameni, despre care susţine că sunt jucători care pot decide meciuri.

De asemenea, directorul tehnic de la FRF a declarat că nu ar trebui să se „facă un caz” din faptul că unii jucători refuză convocarea la echipa naţională, deoarece Emil Săndoi are la dispoziţie jucători care pot câştiga Campionatul European U21.

„De câteva zile stau numai la echipele naționale și mă uit și eu când intru la o ședință ce e în jurul meu. Mă uitam ieri (n.r. – marți) la U21, pentru că m-am dus și am stat cu Emil Săndoi și cu băieții la o analiză a meciurilor Portugaliei, și când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toți care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Reclamă

Și noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa națională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Și când m-am uitat la ei le-am spus: ‘cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câștig Campionatul European’. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare poate să vină după ce termină acțiunea din vară Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiți la ei, păi când spui numele astea, probabil dacă ai avea echipa națională U21 pe mână te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiță s-a declarat impresionat de cum se prezintă „tricolorii”

Mihai Stoichiță s-a declarat impresionat de cum se prezintă „tricolorii”. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit la superlativ despre elevii lui Edi Iordănescu. În luna martie, România le va înfrunta pe Andorra și Belarus, în preliminariile EURO 2024.

„Este dorinţa tuturor, să strângem 6 puncte. Am fost la ultimul antrenament al celor mari. Sunt foarte încrezători, foarte bine. Antrenamentul a fost separat pentru unii.

Dar sunt bine de tot. Şi ca atitudine şi de modul în care convieţuiesc. Aşa atmosferă liniştită, serioasă, de foarte multă vreme n-am văzut. M-au impresionat. Sunt foarte hotărâţi toţi. Nici nu îşi pun problema să nu câştige.

Nu sunt probleme medicale. Miercuri vor fi două antrenamente. Iar joi se pleacă în Andorra. Mereu trebuie să tratezi foarte serios meciurile”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și