Închide meniul

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 15:07 / Actualizat: 19 iulie 2023, 16:09

Reclamă

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, vineri, LIVE în AntenaPLAY. Românca a acumulat 165, 62 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sauter este singura reprezentantă a României de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic și a obținut calificarea la programul liber, după locul 22 obținut, miercuri, la programul scurt.

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Update: S-a terminat programul de liber! Kaori Sakamoto (Japonia) a redevenit campioană mondială, cu un total de 224.61 puncte. Podiumul a fost completat de Haein Lee (Coreea de Sud), respectiv Loena Hendrickx (Belgia).

Vezi mai jos video cu performanţa Juliei Sauter

Vineri, ea va fi a treia sportivă care va concura, făcând parte din Grupa 1, alături de Alexandra Feigin, Lara Gutmann, Janna Jyrkinen, Olga Mikutina și Lindsay Zundert. Ea va concura după ora 10:20, în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă

Sauter a acumulat 56,02 puncte la programul scurt şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 10:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi azi la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Mondialul de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia, citată de sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și