Închide meniul

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 15:07 / Actualizat: 19 iulie 2023, 16:09

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, vineri, LIVE în AntenaPLAY. Românca a acumulat 165, 62 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sauter este singura reprezentantă a României de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic și a obținut calificarea la programul liber, după locul 22 obținut, miercuri, la programul scurt.

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Update: S-a terminat programul de liber! Kaori Sakamoto (Japonia) a redevenit campioană mondială, cu un total de 224.61 puncte. Podiumul a fost completat de Haein Lee (Coreea de Sud), respectiv Loena Hendrickx (Belgia).

Vezi mai jos video cu performanţa Juliei Sauter

Vineri, ea va fi a treia sportivă care va concura, făcând parte din Grupa 1, alături de Alexandra Feigin, Lara Gutmann, Janna Jyrkinen, Olga Mikutina și Lindsay Zundert. Ea va concura după ora 10:20, în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă

Sauter a acumulat 56,02 puncte la programul scurt şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 10:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi azi la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Mondialul de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia, citată de sport.ro.

Recomandări
  • Julia Sauter a concurat la CM de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și