Închide meniul

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 15:07 / Actualizat: 19 iulie 2023, 16:09

Reclamă

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, vineri, LIVE în AntenaPLAY. Românca a acumulat 165, 62 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sauter este singura reprezentantă a României de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic și a obținut calificarea la programul liber, după locul 22 obținut, miercuri, la programul scurt.

Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Update: S-a terminat programul de liber! Kaori Sakamoto (Japonia) a redevenit campioană mondială, cu un total de 224.61 puncte. Podiumul a fost completat de Haein Lee (Coreea de Sud), respectiv Loena Hendrickx (Belgia).

Vezi mai jos video cu performanţa Juliei Sauter

Vineri, ea va fi a treia sportivă care va concura, făcând parte din Grupa 1, alături de Alexandra Feigin, Lara Gutmann, Janna Jyrkinen, Olga Mikutina și Lindsay Zundert. Ea va concura după ora 10:20, în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Sauter a acumulat 56,02 puncte la programul scurt şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Programul liber se va desfăşura, vineri, pe 24 martie, de la ora 10:20 şi va putea fi urmărit de asemenea LIVE, în AntenaPLAY. Acolo, vor participa 24 dintre concurentele prezente şi azi la programul scurt. Alte 9 sportive nu au obţinut punctajul necesar.

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Mondialul de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia, citată de sport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și