Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Când ar urma să fie adus la FCSB

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 martie 2023, 9:19

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Când ar urma să fie adus la FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Finanțatorul vicecampioanei României ar plănui să-l transfere, la vară, pe actualul atacant al celor de la FC Voluntari, care este împrumutat de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitalie Damașcan (24 de ani) are un sezon extraordinar, acesta marcând nouă goluri.

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan

Gigi Becali pregătește transferurile de la vară, iar prioritatea acestuia este Vitalie Damașcan, anunță digisport.ro. Cifrele bune ale atacantului de la FC Voluntari, din actualul sezon, l-au atras pe latifundiarul din Pipera.

Așa cum a declarat recent, Gigi Becali este încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană, motiv pentru care vrea să întărească echipa, pentru a se califica în Champions League.

În prezent, FCSB ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

Reclamă

Mihai Stoica, cucerit de Vitalie Damașcan

Zilele trecute, managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre Vitalie Damașcan, dezvăluind faptul că, în trecut, formația patronată de Gigi Becali a încercat să-l transfere.

„Damaşcan face sezonul vieţii. 99′ născut, da. Damaşcan… îl ştiu de când era în Republica Moldova. Şi chiar ne-am interesat şi noi la un moment dat, pentru că începuse bine, era foarte mic atunci.

(n.r. aţi vrut să îl cumpăraţi?) Da, a fost o discuţie. Ţin minte că am vorbit cu Leonid Istrati, un agent… un om foarte serios din Republica Moldova. Şi a plecat la Torino, l-a cumpărat Torino atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Plătise o sumă destul de mare. (n.r. v-au cerut bani mulţi?) Nu am ajuns să discutăm… auzisem că sunt bani mulţi şi ne-am retras”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Anamaria Prodan, mesaj direct pentru Gigi Becali

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbaliști, caracterizează drept hilar ceea ce se întâmplă la FCSB, în prezent, și susține că formația bucureșteană nu va mai avea performanțe, dacă Gigi Becali nu va face un pas în spate. Totodată, îl îndeamnă pe omul de afaceri bucureștean să-și obțină licența PRO de antrenor.

„La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență.

La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hagi.

Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți, are impresia că știe foarte, foarte,- foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute.

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și