Închide meniul

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Când ar urma să fie adus la FCSB

Cosmin Olteanu Publicat: 25 martie 2023, 9:19

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Când ar urma să fie adus la FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan! Finanțatorul vicecampioanei României ar plănui să-l transfere, la vară, pe actualul atacant al celor de la FC Voluntari, care este împrumutat de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitalie Damașcan (24 de ani) are un sezon extraordinar, acesta marcând nouă goluri.

Gigi Becali a pus ochii pe Vitalie Damașcan

Gigi Becali pregătește transferurile de la vară, iar prioritatea acestuia este Vitalie Damașcan, anunță digisport.ro. Cifrele bune ale atacantului de la FC Voluntari, din actualul sezon, l-au atras pe latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Așa cum a declarat recent, Gigi Becali este încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană, motiv pentru care vrea să întărească echipa, pentru a se califica în Champions League.

În prezent, FCSB ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

Reclamă

Mihai Stoica, cucerit de Vitalie Damașcan

Zilele trecute, managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre Vitalie Damașcan, dezvăluind faptul că, în trecut, formația patronată de Gigi Becali a încercat să-l transfere.

„Damaşcan face sezonul vieţii. 99′ născut, da. Damaşcan… îl ştiu de când era în Republica Moldova. Şi chiar ne-am interesat şi noi la un moment dat, pentru că începuse bine, era foarte mic atunci.

(n.r. aţi vrut să îl cumpăraţi?) Da, a fost o discuţie. Ţin minte că am vorbit cu Leonid Istrati, un agent… un om foarte serios din Republica Moldova. Şi a plecat la Torino, l-a cumpărat Torino atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Plătise o sumă destul de mare. (n.r. v-au cerut bani mulţi?) Nu am ajuns să discutăm… auzisem că sunt bani mulţi şi ne-am retras”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Anamaria Prodan, mesaj direct pentru Gigi Becali

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de fotbaliști, caracterizează drept hilar ceea ce se întâmplă la FCSB, în prezent, și susține că formația bucureșteană nu va mai avea performanțe, dacă Gigi Becali nu va face un pas în spate. Totodată, îl îndeamnă pe omul de afaceri bucureștean să-și obțină licența PRO de antrenor.

„La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență.

La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hagi.

Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți, are impresia că știe foarte, foarte,- foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute.

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat