Închide meniul

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2: „Băieţii ăştia sunt ospătari și contabili!”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 9:24

Reclamă
Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2: Băieţii ăştia sunt ospătari și contabili!”

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra - România 0-2

Cornel Dinu, pe stadionul „Ștefan cel Mare” / Profimedia

Cornel Dinu a avut o opinie tranșantă după Andorra – România 0-2! Trupa lui Edi Iordănescu și-a adjudecat victoria grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Partida a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a scos în evidență faptul că naționala României nu a avut un joc strălucit, în fața unei echipe net inferioare.

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2

„Procurorul” s-a declarat indignat de faptul că, în ultima perioadă, mai mulți jucători români au refuzat convocările la națională.

„M-am gândit la munţii din împrejurimi, la frumuseţea Andorrei, mai mult decât la meci. A câştigat România împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia.

Jucătorii de acolo au o anumită educaţie, luptă cum pot ei. Ce pot să zic e că atunci când te aşteptai mai mult, echipa nu a confirmat. Băieţii ăştia, care sunt ospătari, contabili…

Reclamă

Trebuie să ne dea de gândit la ceea ce înseamnă la fotbalul nostru, am avut patru jucători din Italia B, Stanciu, care a venit din China şi jucători de prin Emirate.

Atât e bine, că am bifat trei puncte. Drama e că am ajuns să contăm pe patru-cinci jucători care nu au reuşit în România şi vin din divizia B din Italia. Zice de la sine ce s-a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani.

Ne-au refuzat şi vreo trei jucători, am ajuns să contăm pe jucători născuţi în ţări străine, care să refuze să joace pentru naţională. Nu e întâmplător ce se întâmplă”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu: „Fotbalul s-a schimbat!”

Suntem bucuroşi pentru că a fost un prim test trecut cu brio şi am reuşit să luăm cele 3 puncte, ceea ce ne-am propus.

(Reporter: Cum a fost fundaş stânga? A surprins decizia selecţionerului) Nici eu nu mă aşteptam (n.r. a început să zâmbească). Glumesc! Ştiam situaţia. Îmi pare rău pentru colegi, pentru că au simţit ceva la picioare. Dar v-am spus, atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziţie mă va folosi antrenorul.

Eu zic că a fost bine. Mai puţin important e cine joacă, pe ce poziţie joacă, important e să ne strângem şi să căutăm puterea de a lua cele 3 puncte şi a câştiga orice meci.

Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani. Dar v-am spus, haideţi să ne bucurăm şi noi în seara asta pentru că, chiar dacă a fost un adversar mai uşor pentru noi, am muncit pentru cele 3 puncte şi merităm să zâmbim şi noi măcar în seara asta. De mâine ne vom gândi la următorul meci.

Suntem foarte mulţi tineri, sunt puţini jucători care au fost şi în generaţiile din trecut, şi ne bucurăm pentru că sunt jucători care vin din urmă, foarte multe talente şi sper să reuşim să stăm acelaşi grup. Ne-am simţit ca şi acasă, ştiam dinaintea meciului că s-au vândut foarte multe bilete şi mulţi dintre suporteri sunt români. S-a simţit”, a spus Deian Sorescu, la finalul meciului cu Andorra.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și