Închide meniul
Video

Deian Sorescu, pus pe glume când a fost întrebat despre postul pe care a jucat în Andorra – România 0-2: „Nici eu nu mă aşteptam!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 8:34

Deian Sorescu, pus pe glume când a fost întrebat de postul pe care a jucat în Andorra - România 0-2

Deian Sorescu, după meciul din Andorra din preliminariile EURO 2024 / AntenaSport

Deian Sorescu a fost pus pe glume când a fost întrebat despre postul pe care a jucat în Andorra – România, scor 0-2, din preliminariile EURO 2022. Jucătorul de la FCSB a fost titular în primul meci al tricolorilor din grupa I. Partida a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a fost nevoit să îl folosească fundaş stânga pe Deian Sorescu. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Raul Opruţ nu a putut fi recuperat de staff-ul naţionalei până la ora meciului. S-a alăturat listei de indisponibili pe care mai erau Nicuşor Bancu şi Mario Camora.

Deian Sorescu a fost pus pe glume după Andorra – România 0-2

Sorescu a fost integralist şi a ajutat naţionala României să pornească cu dreptul în noua campanie de calificare.

Suntem bucuroşi pentru că a fost un prim test trecut cu brio şi am reuşit să luăm cele 3 puncte, ceea ce ne-am propus.

(Reporter: Cum a fost fundaş stânga? A surprins decizia selecţionerului) Nici eu nu mă aşteptam (n.r. a început să zâmbească). Glumesc! Ştiam situaţia. Îmi pare rău pentru colegi, pentru că au simţit ceva la picioare. Dar v-am spus, atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziţie mă va folosi antrenorul.

Reclamă

Eu zic că a fost bine. Mai puţin important e cine joacă, pe ce poziţie joacă, important e să ne strângem şi să căutăm puterea de a lua cele 3 puncte şi a câştiga orice meci.

Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani. Dar v-am spus, haideţi să ne bucurăm şi noi în seara asta pentru că, chiar dacă a fost un adversar mai uşor pentru noi, am muncit pentru cele 3 puncte şi merităm să zâmbim şi noi măcar în seara asta. De mâine ne vom gândi la următorul meci.

Suntem foarte mulţi tineri, sunt puţini jucători care au fost şi în generaţiile din trecut, şi ne bucurăm pentru că sunt jucători care vin din urmă, foarte multe talente şi sper să reuşim să stăm acelaşi grup. Ne-am simţit ca şi acasă, ştiam dinaintea meciului că s-au vândut foarte multe bilete şi mulţi dintre suporteri sunt români. S-a simţit„, a declarat Deian Sorescu după Andorra – România 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man și Denis Alibec au adus victoria tricolorilor

România nu a început excelent meciul, iar Andorra s-a aflat pentru câteva minute în terenul nostru, având chiar și primul corner al meciului. „Tricolorii” au reușit să revină, iar ocazia lui Denis Alibec din minutul 9 a fost primul semn că România e în controlul jocului. Atacantul naționalei noastre a trimis mingea în poarta adversă în minutul 30, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Bucuria a venit 5 minute mai târziu însă, atunci când Dennis Man a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Olimpiu Moruțan a fost omul cu assistul.

Lovitura de grație a fost dată imediat după pauză, în minutul 49. Răzvan Marin l-a lansat excelent pe Denis Alibec, iar atacantul României a înscris fără emoții, scăpat singur cu portarul advers. „Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii importante prin Dennis Man și Tavi Popescu, însă scorul final a rămas 2-0.

Grație acestei victorii, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și