Închide meniul

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2: „Băieţii ăştia sunt ospătari și contabili!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 9:24

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2: Băieţii ăştia sunt ospătari și contabili!”

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra - România 0-2

Cornel Dinu, pe stadionul „Ștefan cel Mare” / Profimedia

Cornel Dinu a avut o opinie tranșantă după Andorra – România 0-2! Trupa lui Edi Iordănescu și-a adjudecat victoria grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Partida a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a scos în evidență faptul că naționala României nu a avut un joc strălucit, în fața unei echipe net inferioare.

Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2

„Procurorul” s-a declarat indignat de faptul că, în ultima perioadă, mai mulți jucători români au refuzat convocările la națională.

„M-am gândit la munţii din împrejurimi, la frumuseţea Andorrei, mai mult decât la meci. A câştigat România împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia.

Jucătorii de acolo au o anumită educaţie, luptă cum pot ei. Ce pot să zic e că atunci când te aşteptai mai mult, echipa nu a confirmat. Băieţii ăştia, care sunt ospătari, contabili…

Reclamă

Trebuie să ne dea de gândit la ceea ce înseamnă la fotbalul nostru, am avut patru jucători din Italia B, Stanciu, care a venit din China şi jucători de prin Emirate.

Atât e bine, că am bifat trei puncte. Drama e că am ajuns să contăm pe patru-cinci jucători care nu au reuşit în România şi vin din divizia B din Italia. Zice de la sine ce s-a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani.

Ne-au refuzat şi vreo trei jucători, am ajuns să contăm pe jucători născuţi în ţări străine, care să refuze să joace pentru naţională. Nu e întâmplător ce se întâmplă”, a declarat Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu: „Fotbalul s-a schimbat!”

Suntem bucuroşi pentru că a fost un prim test trecut cu brio şi am reuşit să luăm cele 3 puncte, ceea ce ne-am propus.

(Reporter: Cum a fost fundaş stânga? A surprins decizia selecţionerului) Nici eu nu mă aşteptam (n.r. a început să zâmbească). Glumesc! Ştiam situaţia. Îmi pare rău pentru colegi, pentru că au simţit ceva la picioare. Dar v-am spus, atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziţie mă va folosi antrenorul.

Eu zic că a fost bine. Mai puţin important e cine joacă, pe ce poziţie joacă, important e să ne strângem şi să căutăm puterea de a lua cele 3 puncte şi a câştiga orice meci.

Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani. Dar v-am spus, haideţi să ne bucurăm şi noi în seara asta pentru că, chiar dacă a fost un adversar mai uşor pentru noi, am muncit pentru cele 3 puncte şi merităm să zâmbim şi noi măcar în seara asta. De mâine ne vom gândi la următorul meci.

Suntem foarte mulţi tineri, sunt puţini jucători care au fost şi în generaţiile din trecut, şi ne bucurăm pentru că sunt jucători care vin din urmă, foarte multe talente şi sper să reuşim să stăm acelaşi grup. Ne-am simţit ca şi acasă, ştiam dinaintea meciului că s-au vândut foarte multe bilete şi mulţi dintre suporteri sunt români. S-a simţit”, a spus Deian Sorescu, la finalul meciului cu Andorra.

Recomandări
  • Cornel Dinu, opinie tranșantă după Andorra – România 0-2
  • 74 de ani are Cornel Dinu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și