Închide meniul

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus! „Centralul” care l-a exasperat pe Dan Petrescu, trimis la meciul de pe „Arena Națională”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 15:02

Reclamă
UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus! Centralul” care l-a exasperat pe Dan Petrescu, trimis la meciul de pe Arena Națională”

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România - Belarus

Naționala României / Hepta

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus, partidă care contează pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024. Meciul este programat marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La centrul partidei dintre România și Belarus, se va afla Allard Lindhout, arbitru care, recent, a condus meciul pierdut de CFR Cluj în fața celor de la Sivasspor, 0-1, din actualul sezon de Conference League.

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus

UEFA l-a delegat, la centrul partidei România – Belarus, pe olandezul Allard Lindhout. Acesta îi va avea, ca asistenți, pe conaționalii Rogier Honig și Rens Bluemink. Al patrulea oficial va fi Jochem Kamphuis, tot din Olanda.

În actualul sezon de Conference League, „centralul” Allard Lindhout a condus partida CFR Cluj – Sivasspor, 0-1. La finalul acelei partide, Dan Petrescu a avut o adevărată tiradă la adresa arbitrajului.

„A fost gol valabil. Am dat gol. Dacă nu l-a văzut arbitrul, atunci ce să facem?! Şi am avut 3 penalty-uri. Păi atunci, băi, băieţi, la nivelul ăsta dacă nu există tehnologie GOAL LINE şi VAR, atunci ne merităm soarta. Păi ce să le zic la jucătorii mei. 25 de şuturi pe poartă, adversarul a avut 3 şuturi.

Reclamă

Am avut 7 cornere, am dominat, am pasat. Ce să le zic la jucători dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă?! Ce vină să avem noi? Nu am ce să le reproşez la băieţi”, spunea Petrescu, după meci, la conferința de presă.

România a învins-o pe Andorra, 2-0

În primul meci din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec.

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Reclamă 4 / 0/3

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și