Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, nemulţumit după Andorra – România 0-2: „Asta nu mi-a plăcut! Trebuie să joci şi să toci adversarul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 0:19

Edi Iordănescu,nemulţumit după Andorra - România 0-2

Captură Antena 1

  • Edi Iordănescu a fost nemulţumit după Andorra – România 0-2 
  • România a început cu dreptul preliminariile pentru EURO 2024

Edi Iordănescu a fost nemulţumit după Andorra – România 0-2 pentru faptul că tricolorii nu au reuşit să mai marcheze, deşi au jucat peste 30 de minute cu un om în plus. Edi Iordănescu spune că nu i-a plăcut faptul că jucătorii s-au relaxat la scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Edi Iordănescu a spus că naţionala României şi-a îndeplinit obiecttivul şi anume că s-a câştigat partida cu Andorra.

Edi Iordănescu, nemulţumit după Andorra – România 0-2

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Reclamă

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine.”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate la Antena 1.

Reclamă

Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO! Dennis Man și Denis Alibec au adus victoria „tricolorilor”

Andorra – România 0-2! Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO! După un început mai grue, Dennis Man și Denis Alibec au reușit să înscrie, aducând victoria „tricolorilor”. Meciul din Andorra a putut fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY. În urma acestui rezultat, naționala României se află pe locul 2 în Grupa I, după liderul Elveția. Kosovo, Israel, Andorra și Belarus sunt următoarele clasate.

România nu a început excelent meciul, iar Andorra s-a aflat pentru câteva minute în terenul nostru, având chiar și primul corner al meciului. „Tricolorii” au reușit să revină, iar ocazia lui Denis Alibec din minutul 9 a fost primul semn că România e în controlul jocului. Atacantul naționalei noastre a trimis mingea în poarta adversă în minutul 30, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Bucuria a venit 5 minute mai târziu însă, atunci când Dennis Man a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap. Olimpiu Moruțan a fost omul cu assistul.

Lovitura de grație a fost dată imediat după pauză, în minutul 49. Răzvan Marin l-a lansat excelent pe Denis Alibec, iar atacantul României a înscris fără emoții, scăpat singur cu portarul advers. „Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii importante prin Dennis Man și Tavi Popescu, însă scorul final a rămas 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestei victorii, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele meciuri din preliminariile EURO 2024

Cum arată clasamentul în grupa României, după primele meciuri din preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” au debutat cu dreptul în campania de calificare la turneul final de anul viitor. România este, alături de Elveția, lider în Grupa I.

Andorra – România 0-2, primul meci al „tricolorilor” din preliminariile EURO 2024, a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Elveția a demolat-o astăzi pe Belarus, următoarea adversară a României. Selecționata lui Murat Yakin s-a impus cu scorul colosal de 5-0, și este astfel lider în Grupa I. Renato Steffen, atacantul de la Lugano, a reușit un hat-trick, Xhaka și Amdouni marcând și ei în victoria categorică înregistrată de Elveția.

România a câștigat cu „doar” 2-0 în Andorra, și astfel este pe locul doi în grupă, la egalitate de puncte cu Elveția, dar cu un golaveraj inferior. Pentru „tricolori” au marcat Dennis Man și Denis Alibec, Olimpiu Moruțan și Răzvan Marin pasând decisiv la cele două reușite ale echipei naționale.

De asemenea, în clasamentul Grupei I, Israel și Kosovo au câte un punct, după ce au remizat în meciul direct, scor 1-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi