Închide meniul

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus! „Centralul” care l-a exasperat pe Dan Petrescu, trimis la meciul de pe „Arena Națională”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 15:02

Reclamă
UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus! Centralul” care l-a exasperat pe Dan Petrescu, trimis la meciul de pe Arena Națională”

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România - Belarus

Naționala României / Hepta

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus, partidă care contează pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024. Meciul este programat marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La centrul partidei dintre România și Belarus, se va afla Allard Lindhout, arbitru care, recent, a condus meciul pierdut de CFR Cluj în fața celor de la Sivasspor, 0-1, din actualul sezon de Conference League.

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la România – Belarus

UEFA l-a delegat, la centrul partidei România – Belarus, pe olandezul Allard Lindhout. Acesta îi va avea, ca asistenți, pe conaționalii Rogier Honig și Rens Bluemink. Al patrulea oficial va fi Jochem Kamphuis, tot din Olanda.

În actualul sezon de Conference League, „centralul” Allard Lindhout a condus partida CFR Cluj – Sivasspor, 0-1. La finalul acelei partide, Dan Petrescu a avut o adevărată tiradă la adresa arbitrajului.

„A fost gol valabil. Am dat gol. Dacă nu l-a văzut arbitrul, atunci ce să facem?! Şi am avut 3 penalty-uri. Păi atunci, băi, băieţi, la nivelul ăsta dacă nu există tehnologie GOAL LINE şi VAR, atunci ne merităm soarta. Păi ce să le zic la jucătorii mei. 25 de şuturi pe poartă, adversarul a avut 3 şuturi.

Reclamă

Am avut 7 cornere, am dominat, am pasat. Ce să le zic la jucători dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă?! Ce vină să avem noi? Nu am ce să le reproşez la băieţi”, spunea Petrescu, după meci, la conferința de presă.

România a învins-o pe Andorra, 2-0

În primul meci din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec.

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Reclamă 4 / 0/3

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și