Închide meniul
Foto

Rapid – Krim 30 – 24. Imaginile bucuriei după calificarea uriaşă a echipei lui Kim Rasmussen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 18:58

Reclamă
Rapid – Krim 30 – 24. Imaginile bucuriei după calificarea uriaşă a echipei lui Kim Rasmussen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Rapid - Krim 30 -24. Revenire de poveste a echipei lui Kim Rasmussen

Colaj Digisport.ro.

Rapid – Krim 30 – 24. Imaginile bucuriei după calificarea uriaşă a echipei lui Kim Rasmussen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Rapid a reuşit o revenire de poveste în returul cu Krim şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a făcut un meci uriaş cu Krim şi a făcut „imposibilul” să devină posibil. Elevele lui Kim Rasmussen au întors scorul din tur şi s-au calificat la capătul unui meci dramatic.

Rapid – Krim 30 – 24. Imaginile bucuriei după calificarea uriaşă a echipei lui Kim Rasmussen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

La finalul partidei, bucuria rapidistelor a fost una fără margini. Alături de Rasmussen, jucătoarele au sărbătorit alături de galerie succesul istoric din Liga Campionilor. Fanii giuleşteni au creat o atmosferă incendiară şi au creat un show total.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, fază în care va juca cu Vipers, deţinătoarea trofeului

Campioana României la handbal feminin, Rapid Bucureşti, s-a calificat duminică, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (12-8), în manşa retur din optimile de finală. Rapid va întâlni deţinătoarea trofeului în sferturi, Vipers.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 8 goluri, Grozav 6, Kanor 5, pentru Rapid, respectiv Rosiak 7, Dmitrieva 5, Radicevic 5, pentru Krim.

Reclamă
Reclamă 4

În tur, Krim s-a impus cu scorul de 29-24, însă diferenţa a fost insuficientă pentru calificare, pe care o obţine Rapid Bucureşti la diferenţă de doar un gol. Adversara din sferturile de finală va fi Vipers, deţinătoarea trofeului.

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Odense – Storhamar 30-30 (30-22 în tur), FTC Budapesta – Buducnost 27-22 (28-24 în tur), Team Esbjerg – Brest 27-24 (28-25 în tur).

Ca urmare, în sferturi s-au calificat Odense, FTC Budapesta şi Team Esbjerg. CSM Bucureşti, calificată direct în sferturi, se va duela cu Team Esbjerg, iar în celelalte dispute vor evolua FTC Budapesta – Metz şi Odense – Gyor. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie, scrie news.ro.

Reclamă

Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Iată cum arată tabloul sferturilor de finală:

  • Team Esbjerg – CSM București
  • Odense – Gyor 
  • Ferencvaros – Metz 
  • Kristiansand – Rapid 
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și