Închide meniul

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 18:43 / Actualizat: 26 martie 2023, 23:55

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în sferturile” Ligii Campionilor

Rapid - Krim Ljubljana se joacă ACUM.

Foto / Profimedia

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor. Acolo, giuleștencele o vor întâlni pe Vipers Kristiansand.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur disputat în Slovenia, giuleștencele au fost învinse clar de Krim Ljubljana, scor 24-29. În acel meci campioana României a  condus la pauză, dar a avut o repriză secundă în care nu şi-a mai găsit ritmul şi a avut mari probleme.

Rapid – Krim Ljubljana 30-24. Campioana României a obținut o calificare uriașă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

FINAL: Rapid – Krim 30-24! Calificare URIAȘĂ pentru RAPID!

Min. 53: Rapid – Krim 25-18! Campioana României are 7 puncte avans pentru prima dată în meci.

Min. 47: Rapid – Krim 21-17! Diferența se menține la 4 goluri, dar speranțele pentru calificare se mențin.

Reclamă

Min. 37: Rapid – Krim 16-10! Repriza secundă este începută excelent de campioana României.

PAUZĂ: Rapid – Krim 12-9! Diferență 3 de goluri după primele 30 de minute, însă nu este de ajuns.

Min. 28: Rapid – Krim 12-7! Giuleștencele joacă excelent și egalează situația la general!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Rapid – Krim 7-4! Campioana României preia controlul jocului și speră la calificare.

Min. 9: Rapid – Krim 2-2! Meciul este unul foarte echilibrat până acum.

Min. 1: A început meciul!

Știrea inițială

Astăzi, în fața unor tribune pline, Rapid încearcă să întoarcă rezultatul din meciul tur și să se califice în sferturile Ligii Campionilor. Dacă va reuși acest lucru, campioana României o va întâlni în următoarea etapă a competiției pe Vipers Kristiansand, formație din Norvegia.

Susținerea publicului va fi una masivă, toate cele 5.000 de bilete fiind deja vândute.

Denisa Șandru: „Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune!”

„Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea.

Reclamă

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit.

Lucrurile sunt puțin diferite cu un antrenor nou, dar obiectivul rămâne același: să câștigăm mereu. Toți ne dorim să ajungem în Final Four”, a declarat Denisa Șandru, portarul celor de la Rapid.

„Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele mele pentru meciul cu Rapid. Sunt foarte motivate, pline de energie. Rapid are alt antrenor, poate va veni cu o altă filozofie, vom vedea dacă a ajutat-o această schimbare. Suntem pregătiți pentru meci, suntem focusați pe noul mod de exprimare al adversarului”, a spus și Dragan Adzici, antrenorul celor de la Krim.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și