Închide meniul

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 23:28

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese

Vlad Chiricheș / Profimedia

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român are din nou parte de probleme medicale, deși a forțat în meciul amical disputat de echipa sa împotriva celor de la Spal, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș nu se află pe lista selecționerului Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din campania de calificare la EURO 2024.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Din cauza accidentărilor suferite în ultima perioadă, fundașul nu a fost convocat, rămânând în Italia pentru a reveni la forma maximă alături de Cremonese. Într-un meci amical disputat de echipa sa împotriva lui Spal, Vlad Chiricheș a decis să forțeze, dar a rezistat numai 22 de minute.

Conform informațiilor din Italia, internaționalul român a resimțit probleme musculare și a cerut să fie înlocuit în prima repriză. Vlad Chiricheș a jucat 11 meciuri în acest sezon de Serie A.

Denis Alibec, prima reacție după golul marcat în Andorra – România 0-2: „Dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO”

Denis Alibec a oferit prima reacție, după ce România s-a impus cu 2-0, în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul s-a declarat fericit de victoria „tricolorilor” din primul meci din drumul către turneul final european.

Reclamă

Denis Alibec susține că România ar fi putut marca mai mult în duelul cu Andorra. Atacantul de la Farul își dorește victorie și în partida următoare a „tricolorilor”, cu Belarus, de pe teren propriu. Alibec a transmis și un mesaj pentru fanii români, care au făcut spectacol în tribunele arenei din Andorra.

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a declarat Denis Alibec, după Andorra – România 0-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și