Închide meniul

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Sebastian Cristian Publicat: 26 martie 2023, 23:28

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese

Vlad Chiricheș / Profimedia

  • Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese
  • Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român are din nou parte de probleme medicale, deși a forțat în meciul amical disputat de echipa sa împotriva celor de la Spal, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș nu se află pe lista selecționerului Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din campania de calificare la EURO 2024.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în amicalul lui Cremonese! Fundașul român a părăsit terenul după numai 22 de minute

Din cauza accidentărilor suferite în ultima perioadă, fundașul nu a fost convocat, rămânând în Italia pentru a reveni la forma maximă alături de Cremonese. Într-un meci amical disputat de echipa sa împotriva lui Spal, Vlad Chiricheș a decis să forțeze, dar a rezistat numai 22 de minute.

Reclamă

Conform informațiilor din Italia, internaționalul român a resimțit probleme musculare și a cerut să fie înlocuit în prima repriză. Vlad Chiricheș a jucat 11 meciuri în acest sezon de Serie A.

Denis Alibec, prima reacție după golul marcat în Andorra – România 0-2: „Dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO”

Denis Alibec a oferit prima reacție, după ce România s-a impus cu 2-0, în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul s-a declarat fericit de victoria „tricolorilor” din primul meci din drumul către turneul final european.

Reclamă

Denis Alibec susține că România ar fi putut marca mai mult în duelul cu Andorra. Atacantul de la Farul își dorește victorie și în partida următoare a „tricolorilor”, cu Belarus, de pe teren propriu. Alibec a transmis și un mesaj pentru fanii români, care au făcut spectacol în tribunele arenei din Andorra.

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a declarat Denis Alibec, după Andorra – România 0-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB - Gloria Buzău
Liga 1 • 23 mart., 15:02
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024
Echipa naţională • 21 mart., 20:46
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Cum vrea să îl convingă pe Edi Iordănescu: „Nu mă ascund!”